EĞİTİM Haber Girişi : 09 Mart 2018 20:34

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği
Kars’ın Sarıkamış ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

KAFKAS HABER AJANSI

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı düzenlendi.

Sarıkamış Devlet Hastanesi tarafından Sarıkamış Halk Eğitim Merkezi salonunda düzenlenen etkinlikte, Hastane personelinden Sosyal Çalışma Uzmanı Ahmet Asya, ”Kadının Toplumdaki Yeri” konulu sunum yaptı.

Asya, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşı olan kadının hayatın her alanında sevgiyi, şefkati, fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil ettiğini söyledi.

Türk toplumunda aile içinde kadının yeri ve öneminin büyük olduğunu belirten Asya, “Kendimizi kadınların yerine koyamayız, kadınları en iyi kadınlar anlatır. Kadının geri plana atıldığı toplumların mutlu olması ve geleceğinin aydınlık olması düşünülemez. Bu nedenle; kadınlarımızın, geleceğin anne adayı kız çocuklarımızın özellikle iyi bir eğitim almalarını sağlamada devletimiz kadar hepimize büyük sorumluluklar düşüyor.” ifadelerini kullandı.

Slayt gösterimi ile devam eden etkinlik, salonu dolduran kadınlara karanfil dağıtılmasıyla sona erdi.

Programa, Başhekim Sevil Çetin,Hastane Müdürü Ali Osman Aydın, Sağlık Hizmetleri Müdürü Nurgül Gökçe ile hastane personeli ve vatandaşlar katıldı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) – KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.