KARS Haber Girişi : 04 Temmuz 2020 12:17

ADD Kars Şubesi’nden, Astsubayın paylaşımına sert tepki

ADD Kars Şubesi’nden, Astsubayın paylaşımına sert tepki

ADD Kars Şubesi’nden, Astsubayın paylaşımına sert tepki

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

ADD KARS ŞUBESİ, ASTSUBAYIN ATATÜRK’E KARŞI SOSYAL MEDYADAN YAPTIĞI PAYLAŞIMLARI KINADI

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kars Şubesi’nden yapılan açıklamada, devlet büyüklerine yaptığı uygunsuz paylaşımlar nedeniyle görevinden uzaklaştırılan Astsubay Başçavuşun hak ettiği cezayı alması istendi.

ADD’den yapılan açıklama şöyle:

“Arpaçay ilçemizde Kars’ın ve Karslının hiçbir zaman onaylamadığı kendisine Asker diyemediğimiz çünkü Atatürkçü, Cumhuriyet değerlerlerimize sahip çıkan Askerlerimize hakaret olur. Bu kişinin Atatürk’ümüze karşı sosyal medyadan yaptığı paylaşımları kınıyoruz. Bu ve buna benzer kişilerin belli aralıklarla vazgeçilmez değerlerimize yaptıkları açıklamaların son olmasını istiyoruz. 100. Yılını kutlamamıza çok az bir süre kalan ve büyük zorluklarla kurduğumuz Cumhuriyetimize hayatının her anını bu ülkeye adayan Atatürk’ümüze yapılan bu tür hakaretlerin, saldırıların karşılıksız kalsın istemiyoruz. Bu anlamda adalet önünde hak ettiğini cezayı almasını istiyoruz.” denildi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.