KARS Haber Girişi : 15 Haziran 2020 18:41

Ahıskalı Alp Atasının İzinde

Ahıskalı Alp Atasının İzinde
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Ahıskalı Alp Atasının İzinde
Ahıskalı Alp Atasının İzinde

Ahıskalı Alp Atasının İzinde

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kuruluş Osman dizisinde Sencer Alp’i canlandıran Fatih Osmanlı kimdir?

Fatih Osmanlı; 11 Eylül 1979 Almatı Kazakistan doğumlu aslen Ahıska Türkü'dür. 2017 yılında Vatanı Türkiye’ye yerleşip temel oyunculuk dersleri alıp hayal ettiği oyunculuk kariyerine başladı. Kuruluş dizisinde başarılı oyunculuk performansı ile dikkatleri çekmeyi başardı. Tarihi ve Milli Değerlerimizi yaşama ve yaşatma misyonunu kendine ilke edinmiştir.

2019 dan günümüze kadar Bozdağ Film imzalı, ilk bölümü 20 Kasım 2019 tarihinde yayımlanan, yönetmeliğini Metin Günay'ın yaptığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın kaleme aldığı tarih ve kurgu türündeki Türk yapımı dizi Kuruluş Osman dizisinde Sencer Alp karakterini başarılı olarak canlandırıyor.

Oyunculuk kariyerini, senarist, yönetmen ve yapımcı olarak devam ettirmek istiyor. Tarihi  dönem dizileri birlikte, dönem filmleri, belgesel, tiyatro oyunları gibi çeşitli kültürel ve tarihi proje hazırlıkları yapmaktadır.

Fatih Osmanlı, kariyer hedefleri hakkında kısa bir açıklamada bulundu. Osmanlı; "Çanakkale 1915, Çanakkale Yolun Sonu, Direniş Karatay ve  Fetih 1453 dönem filmi olarak önemli bir başlangıç oldu. Türkler Geliyor Adeletin Kılıcı başarılı bir yapım olarak  Bozdağ Film tarafında beyaz perdeye aktarıldı. Malazgirt 1071 bu alanda iddiaları bir eser olarak yakında beyaz perdeye gelecek. Bende bu alanda kendimi geliştirip, ecdadımızın izinde olarak önemli başarılara imza atmak istiyorum dedi."

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.