EĞİTİM Haber Girişi : 12 Mayıs 2019 20:06

Annelerimizin hakkı hiçbir şekilde ödenemez

Annelerimizin hakkı hiçbir şekilde ödenemez
Kars Valisi Türker Öksüz’ün Anneler Günü mesajı:

Annelerimizin hakkı hiçbir şekilde ödenemez

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Valisi Türker Öksüz’ün Anneler Günü mesajı:

Annelerimiz, yeryüzünde en kutsal görevi üstlenen, karşılıksız sevgi, hoşgörü ve mutluluğumuzun kaynağı, bizleri dünyaya getiren ve iyi bir şekilde yetişmemizi sağlayan en değerli varlığımızdır.

Özveri, sevgi ve şefkat duygularının tükenmez kaynağı olan annelerimiz, aynı zamanda geleceğimizin teminatı, birlik ve bütünlük içinde yaşayabilmemizin de en önemli manevi kaynaklarıdır.

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) Efendimizin “Cennet annelerin ayakları altındadır” sözü, şefkat ve merhamet timsali olan annelerimizin ne kadar mübarek varlıklar olduğunun kuşkusuz en güzel ifadesidir.

Varlığıyla hayata anlam katan, şefkat dolu yüreğiyle bizlere yol gösteren annelerimizin hakkı hiçbir şekilde ödenemez. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. En değerli varlığımız, baş tacımız annelerimizin tek beklentisi ise sevgidir. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, onlara gurur duyacakları evlatlar olmak, annelerimiz için en büyük armağandır. Onların gülen yüzleri bizler için de en değerli hazinedir. Bu gerçekle bizler de cennetle müjdelenen annelerimizi sadece anneler gününde değil, ömür boyunca sevgi, saygı ve muhabbetle kucaklamalıyız.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.