KARS Haber Girişi : 20 Ekim 2019 00:47

Arslan ve Kılıç Arpaçay’da yatırımları inceledi

Arslan ve Kılıç Arpaçay’da yatırımları inceledi
Kars Milletvekili AK Parti MKYK üyesi 65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Kars Milletvekili Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Arpaçay ilçesine giderek belediyenin yatırımlarını incele
Arslan ve Kılıç Arpaçay’da yatırımları inceledi

Arslan ve Kılıç Arpaçay’da yatırımları inceledi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Milletvekili AK Parti MKYK üyesi 65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Kars Milletvekili Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Arpaçay ilçesine giderek belediyenin yatırımlarını incelendi.

İlçe Kaymakamı Adil Koç, Belediye Başkanı Erçetin Altay, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Sancar, AK Parti ilçe Başkanı Eyüp Koç’un da eşlik ettiği ziyaretlerde ilçedeki asfalt yatırımları, park ve diğer hizmetler bir bir gezildi.

Milletvekilleri Arslan ve Kılıç beriberindekilerle birlikte Gülyüzü köyüne de giderek 3 milyon TL maliyetli, 9 km’lik sıcak asfalt atlan köyün yolunu hizmete sundular.

Arslan ve Kılıç daha sonra vatandaşlarla bir araya geldiler.

Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, “Ziyarette ilçemizde yapılan yatırımlar, devam eden yatırımlar ve ileriki dönemde ilçemize planlanan yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. İlçemize yapılan yatırımlarda her zaman bizlere destek olan 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet ARSLAN'A, Tarım , Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Yunus KILIÇ 'A, Kardeş Kent protokolü kapsamında ilçemizde yapılan çalışmalarda desteğini, güler yüzünü esirgemeyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ 'A , İL Başkanımız Adem CALKIN 'A teşekkür ederiz.” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Tarkan aktepe 20 Ekim 2019 21:28

    Ben arpaçay okcuoğluköyü muhtarı Tarkan aktepe bize verdikleri destekten dolayı sayın vekilerimize teşekkür eder saygılarımı sunarım