KARS Haber Girişi : 11 Şubat 2020 21:05

ASİMDER’den işadamı Aras’a ziyaret

ASİMDER’den işadamı Aras’a ziyaret
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK ASİMDER’den işadamı Aras’a ziyaret

ASİMDER’den işadamı Aras’a ziyaret

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği ASİMDER ve Azerbaycan Beynelxalq Diaspor Merkezi Türkiye temsilcisi Göksel Gülbey, Iğdırlı işadamı Ergün Aras’ı makamında ziyaret etti.

Iğdır’da konut ve emlak üzerine yatırımlar yapan İşadamı Ergün Aras’ı makamında ziyaret eden ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, “Iğdır 1992 yılında il olmuş ve beklenmedik bir şekilde gelişme göstermiştir. Bu gelişmenin temelinde Nahcıvan Özerk Cumhuriyetine açılan Dilucu sınır kapımız ve Iğdır’ımızın yeni il olmasıdır. Sizin gibi yatırımcı işadamlarımızın şehrimizin ekonomisine büyük katkısı bulunmaktadır. Bu bölgede Ermeni devletinin ve diasporasının sözde Batı Ermenistan hayalleri bulunmaktadır. İşadamlarımızın yaptığı yatırımlarla bölgedeki göçün önüne geçilmektedir. Biz ASİMDER Genel Merkezi olarak sizin gibi yatırımcı işadamlarımıza yaptıkları yatırımlardan dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Iğdırlı İşadamı Ergün Aras ise, “ASİMDER’in faaliyetlerini gerek yerel gerekse ulusal basından takip etmekteyiz. Uluslararası arenada devlet politikamız olan sözde Ermeni soykırımı konusunda göstermiş olduğunuz çalışmalar bizleri gururlandırmaktadır. Biz yatırımcılar ülkemizin ve özelde de şehrimizin aşığıyız. Bırakın terk edip gitmeği şehrimizin güzelleşmesi ve iş konusunda imkanlar yaratmak için elimizden gelen tüm imkanlarımızı seferber etmekteyiz. Bu ince nazik ziyaretinizden dolayı ASİMDER ailesine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.