KARS Haber Girişi : 23 Şubat 2020 01:09

Asya'dan Afrika'ya 2020 yolculukları

Asya'dan Afrika'ya 2020 yolculukları
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Asya'dan Afrika'ya 2020 yolculukları
Asya'dan Afrika'ya 2020 yolculukları

Asya'dan Afrika'ya 2020 yolculukları

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

2020 ye sarsıcı biçimde girdik. Ama inanıyoruz ki güzel günler bizi bekliyor. Umudu pekiştirmek, neşemizi kaybetmemek üzere ülkemize dünyaya bakmaya devam.

2020'de nar tanelerinin yolları bahardan başlayarak şöyle;

Sri Lanka ve Ürdün turlarımızın kayıtları devam ediyor. Mayıs ayında gerçekleştireceğimiz Kostarika - Panama turumuzun kayıtları da heyacanlı bir şekilde başladı. Renkli Orta Amerika maceramızın kontenjanının kısa sürede dolacağını düşünüyoruz. Geçen sene yapmadığımız Moğolistan - Sibirya ve İzlanda turları Temmuz ayında bizi bekliyor. Afrika klasiklerimiz ise; Eylül ayında Madagaskar ve Etiyopya... Etiyopya da Meskel festivalinde hem erken hristiyanlık, hem pagan inanışları birarada görme fırsatı yakalayacağız. Ülkenin kuzeyden Omo vadisine uzanan yolculuğu, homo sapiensin ortaya çıktığı bu topraklarda, insanın gelisim aşamalarını bir bir göstererek eşsiz bir deneyim sunuyor. Diğer gezimiz Madagaskar ise artık klasiklerimizden biri oldu. Kıta Afrikası'ndan kopmuş bir parça olarak bize evrimin gerisinde kalmış arkaik hayvan örnekleri sunuyor. Doğasıyla yine ilkel kabile kültürüyle Afrika'nın ve gezegenin bir başka halini görüyoruz.

Son suprizimiz ise yeni bir destinasyon. Senagal. Hemde uluslararası Caz festivali döneminde. Ayrıntılar yakında...

Bekleriz.

Nar Gezi Grup

Cep Reyhan: 535 2337087

Cep Aykut: 533 5541529

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.