KARS Haber Girişi : 22 Mayıs 2020 01:55

Ataman Adıgüzel’in Ramazan bayramı Mesajı

Ataman Adıgüzel’in Ramazan bayramı Mesajı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Ataman Adıgüzel’in Ramazan bayramı Mesajı
Ataman Adıgüzel’in Ramazan bayramı Mesajı

Ataman Adıgüzel’in Ramazan bayramı Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi, Atabar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Karslı Ataman Adıgüzel, mübarek Ramazan Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Adıgüzel, “Türkiye’nin dört bir köşesinde gülümseyen yüzler, sevinen kalpler, birleşen eller, dua eden diller eşliğinde kutlanacak bayram günlerinin, başta ülkemiz Türkiye’de terörün son bulmasına; Kerkük’te, Doğu Türkistan’da, Suriye’de ve dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan insanlık dramlarının sona ermesine vesile olmasını diliyorum. Canlarını bu topraklar için veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, bayramınız kutlu olsun. Mübarek Ramazan Bayramının size ve ailenize bolluk, bereket ve sağlık, İslam âlemi ve Yüce Türk Millet’ine barış, huzur ve kardeşlik getirmesini dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimin, Türk ve İslam coğrafyasının mübarek Ramazan Bayramını yürekten kutluyor, Cenabı Allah’tan hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.”dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Nazlı subaşı 22 Mayıs 2020 20:26

    Yorumsuz kalmayı tercih ederim bu kadar başarının adı altında. Kelimeler kiyafetsiz ne yazılabilir. Böyle bir adamın gölgesinde yatanlar dahi kendisini Aslan zanneder. Başarılarınız daim olsun Ataman Adıgüzel. Yolunuz açık olsun.

  • Muhammet barış 22 Mayıs 2020 19:45

    bu adam benim babam herşeyin en güzelini yapar allah başımızdan eksik etmesin.canım babam

  • Bülent göksun 22 Mayıs 2020 17:05

    Gerçekten burada sadece özet olarak yazılmiş Ataman beyle benim tanişmam bir süprüz oldu özünü kaybetmemiş mütavazı yardım sever ve şivesiyle gurur duyan tam has bir terekeme iş adamı tabi karsin peldırvan köyünden ve benim elimden böyle kişilerin çıkması bana çok onur verdi