KARS Haber Girişi : 08 Mart 2020 00:36

Başkan Alibeyoğlu; çiftçilerimizin ve üreticilerimizin yanındayız

Başkan Alibeyoğlu; çiftçilerimizin ve üreticilerimizin yanındayız
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Başkan Alibeyoğlu; çiftçilerimizin ve üreticilerimizin yanındayız

Başkan Alibeyoğlu; çiftçilerimizin ve üreticilerimizin yanındayız

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Türkiye'nin Buzağı Fabrikası Kars'ta Bölgenin En Büyük Büyükbaş Hayvancılık Çalıştayı’nda konuşan KATSO Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, “Bizler, çiftçilerimizin ve üreticilerimizin yanında olarak, sektörde meydana gelen her gelişmeyi yakından takip ediyor, sektörün selameti için birtakım görevler üstleniyoruz.” dedi.

Alibeyoğlu şönları söyledi:

“Bildiğimiz üzere, gelişmişlik düzeyi fark etmeksizin tüm ülkelerde olduğu gibi ülkemizin de ekonomik anlamda en önemli sektörlerden bir tanesi hayvancılık ve hayvansal ürünler üretimi sektörüdür.  Gıda anlamında en çok tüketilen ve hayatımızın parçası haline gelen et ve et ürünleri üretimi sektörü, ilimizin en önemli faaliyet alanlarının başında yer almakla birlikte, üzerinde önemle durulması ve her zaman diri tutulması gereken konuların da başında gelmektedir.

Bu kadar ehemmiyetli ve önemli bir sektörün diri tutulması için biz STK’lara büyük görevler düşmektedir. Bu anlamda bizler, çiftçilerimizin ve üreticilerimizin yanında olarak, sektörde meydana gelen her gelişmeyi yakından takip ediyor, sektörün selameti için birtakım görevler üstleniyoruz.Siz değerli üreticilerimizin emeklerinin boşa gitmemesi, işinizden daha yüksek verim alabilmeniz, hayvan hastalıklarından daha az etkilenmeniz ve bilinçli bir üretici olarak daha yüksek kazançlar elde edebilmeniz için çaba gösteriyoruz.

Bundan dolayıdır ki, sektörün geleceği ve siz değerli üreticilerimizin talepleri doğrultusunda, Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı işbirliğinde “Türkiye’nin Buzağı Fabrikası Kars’ta Bölgenin En Büyük Büyükbaş Hayvancılık Çalıştayı” temasıyla bu programı düzenledik.

Kars Ticaret ve Sanayi Odası olarak Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı işbirliği ile düzenlemiş olduğumuz bu çalıştayın, ilimizin ekonomisi ve siz değerli üreticilerimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; İlimizin son yıllarda yakalamış olduğu ivmede ve ilimizin kalkınması süreçlerinde büyük emekleri olan sayın Bakanımıza, sayın Tarım, Orman ve Köy işleri Komisyon Başkanı vekilimize teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bu çalıştayın düzenlenmesinde büyük emekleri olan Sayın Valimize, Veteriner Hekimler Odası’na, Tarım İl Müdürlüğümüze, Kafkas Üniversitesi Veterinerlik Fakültesine ve Serhat Kalkınma Ajansı’na ayrı ayrı teşekkür ediyor; Katılımlarınızdan ötürü Şahsım ve Başkanlığını yürütmüş olduğum Kars Ticaret ve Sanayi Odası adına hepinizi saygıyla selamlıyorum.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.