GÜNCEL Haber Girişi : 15 Ocak 2019 23:07

Başkan Alibeyoğlu Finans Sektörü İle Yaşanan Sorunları Dile Getirecek

Başkan Alibeyoğlu Finans Sektörü İle Yaşanan Sorunları Dile Getirecek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) ve Türkiye Bankalar Birliği(TBB) organizatörlüğü ile reel sektör ile mali diyalogların güçlendirilmesi, sorunların ve önerilerin paylaşılması amacıyla seçilen belli şehirlerde oda ve borsaların katılımları ile orta

Başkan Alibeyoğlu Finans Sektörü İle Yaşanan Sorunları Dile Getirecek

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) ve Türkiye Bankalar Birliği(TBB) organizatörlüğü ile reel sektör ile mali diyalogların güçlendirilmesi, sorunların ve önerilerin paylaşılması amacıyla seçilen belli şehirlerde oda ve borsaların katılımları ile ortak toplantılar düzenlenmekte.

Bu kapsamda 17 Ocak 2019 Perşembe Günü Erzurum’da TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, TBB Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın ile TBB Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Müdür ve Genel Müdür Yardımcılarının katılımları ile “Bölge Reel Sektör ve Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı” yapılacak.

Toplantıda Kars’ı Ticaret ve Sanayi Odası(KATSO) Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu temsil edecek olup, üyelerin ve esnafların, banka ve finans sektörü ile yaşamış oldukları sorunları dile getirecek.

Konu hakkında Başkan Ertuğrul Alibeyoğlu yapmış olduğu değerlendirmede “şimdiye kadar üyelerimizin ve esnaflarımızın sorunlarını Oda olarak tespit ettik ve toplantıda dile getirmek üzere notlarımızı aldık. Ancak, bizim gözümüzden kaçan sorunlarımız olabilir. Üyelerimizin var ise sorunları ve çözüm önerileri Odamıza başvuru yaparak veya e-posta yolu ile odamıza bildirerek kayıtlarını yaptırabilirler. Böylelikle gözümüzden kaçan veya bizim bilmediğimiz sorunları da dile getirebiliriz.” ifadelerine yer verdi.

Sözlerinin devamında başkan Alibeyoğlu, toplantının 17 Ocak 2019 Perşembe Günü yapılacağını hatırlatarak, üyelerden Bankalar ve Finans Sektörleri ile yaşamış oldukları sorunlar hakkında geri dönüş beklediklerini dile getirdi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.