GÜNCEL Haber Girişi : 03 Ağustos 2019 23:36

Başkan Alibeyoğlu’ndan Cihan Otomotiv’e Teşekkür

Başkan Alibeyoğlu’ndan Cihan Otomotiv’e Teşekkür
Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, KATSO tarafından düzenlenen 2. el motorlu taşıt alım satımı için Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavlarında destek ve katkılarından dolayı Cihan Otomotiv Genel Müdürü Rahmi Korkmaz ve ekibine teşekkür

Başkan Alibeyoğlu’ndan Cihan Otomotiv’e Teşekkür

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, KATSO tarafından düzenlenen 2. el motorlu taşıt alım satımı için Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavlarında destek ve katkılarından dolayı Cihan Otomotiv Genel Müdürü Rahmi Korkmaz ve ekibine teşekkür etti.

Bilindiği üzere Motorlu Kara Taşıtları alım satım sektöründe faaliyet gösteren firmaların faaliyetlerini devam ettirebilmeleri için Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğu getirilmiş, başvuru tarihi olarak son tarih 13 Ağustos 2019 olarak belirlenmişti. KATSO’un destek ve gayretleri neticesinde sınavın ilimizde de açılması sağlanmış firmalarımızın mağduriyeti önlenmiştir.

Sınav hakkında açıklama yapan Başkan Alibeyoğlu; “Sınav mevzuatı gereğince ilk önce yazılı sınav yapılması, ardından uygulama sınavı yapılması, uygulama sınavı için de ilde bulunan kriterlere uygun araç alım ve satım alanının gerektiği tarafımıza iletilmiştir. Bu kapsamda ilimizde kurumsal olarak faaliyetini yürüten Cihan Otomotiv’e uygulama sınavının yapılabilmesi için başvuru yapılmış ve başvurumuz Cihan Otomotiv Müdürü Rahmi Korkmaz tarafından memnuniyetler karşılanmıştır. Odamız ve TOBB MEYBEM işbirliği ile yapılan Motorlu Kara Taşıtları Uygulama Sınavı için Cihan Otomotiv Müdürü Rahmi Korkmaz, firmalarına bağlı üç plazayı da(Ford, Hyundai, FİAT) Odamız hizmetine sunmuştur. Toplamda dört gün süren sınavlar için hafta sonları dahil plazalar kapatılmadan sınavların devamı sağlanmıştır. Kendisine, Odamız ve üyelerimiz adına şükranlarımı sunuyorum. İlimiz sektörlerinden olan Motorlu Kara Taşıtları alım satım sektörünün devamı için yapmış olduğu katkılardan ötürü kendisine teşekkür ediyorum. Yapmış olduğu kurumsal çalışmaları ve il ekonomisine katkılarından ötürü kendisini tebrik ediyorum.” Sözlerine yer verdi.

Sözlerinin devamında Alibeyoğlu: “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sektörü Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavı Kars Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilmiş ve toplamda 42 firmanın katılımı ile 04.08.2019 tarihinde sona ermiştir. Başvurular halihazırda devam etmektedir. En kısa sürede sınavlarımız tekrar yapılacaktır. Ayrıca Emlak ve Galeri sektörü için de başvurular alınmaktadır.” Diyerek sözlerini tamamladı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.