KARS Haber Girişi : 12 Mayıs 2020 00:19

Başkan Altun; Yalnız bir gün değil, her zaman yanınızdayız

Başkan Altun; Yalnız bir gün değil, her zaman yanınızdayız
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Başkan Altun; Yalnız bir gün değil, her zaman yanınızdayız
Başkan Altun; Yalnız bir gün değil, her zaman yanınızdayız

Başkan Altun; Yalnız bir gün değil, her zaman yanınızdayız

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Engelliler Haftasının en önemli kutlaması engellilerin hayatını kolaylaştıracak hizmetlerin hayata geçirilmesiyle mümkündür. Bu da her geçen günün engellilerin sorunlarının daha da azaldığı bir gün olması ve geleceğe atılan adımların engellilere yönelik olmasıyla mümkün olur. Asl olan da kutlamaktan da öteye gidip yenilikler getirmektir.

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, görevde bulunduğu süre içinde engellilerin hayatını kolaylaştıracak hizmetleri hayata geçirmesiyle engellilerin gönüllerinde taht kuruyor.

Başkan Altun’un ilçeye kazandırdığı engelsiz park bunun en güzel örneklerinden birisi olarak biliniyor. Başkan Altun ayrıca sadece engelliler haftasında değil sürekli engellileri hatırlayarak sosyal sorumluluğunu da yerine getiriyor.

Başkan Altun, bu yılın engelliler haftasında da engellileri ziyaret ederek sorunlarını dinledi, istek ve taleplerini alarak gönüllerini hoşnut etti. Başkan Altun ayrıca, ailelerin anneler gününü de kutlayıp, çeşitli hediyeler takdim etti.

Başkan Altun, “Yalnız bir gün değil, her zaman yanınızdayız. Engelliler Haftası münasebetiyle ilçe merkezinde ikamet eden kardeşlerimizi ziyaret ettik. Engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlık, mutluluk, huzur dolu bir yaşam diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.