KARS Haber Girişi : 21 Kasım 2019 22:36

Başkan Ertaş 3. Tarım Şurası’na katıldı

Başkan Ertaş 3. Tarım Şurası’na katıldı
Kars Ziraat Odası Başkanı TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Adem Ertaş, 3. Tarım Orman Şurasına katıldı. Başkan Ertaş, “Hayırlı olsun. Bizlerin ve çiftçilerimizin beklentisi çok inşallah tüm beklentilerimizi karşılar.” dedi.
Başkan Ertaş 3. Tarım Şurası’na katıldı

Başkan Ertaş 3. Tarım Şurası’na katıldı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Ziraat Odası Başkanı TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Adem Ertaş, 3. Tarım Orman Şurasına katıldı. Şurayı TZOB Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte izleyen Başkan Ertaş, “Hayırlı olsun. Bizlerin ve çiftçilerimizin beklentisi çok inşallah tüm beklentilerimizi karşılar.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 3. Türkiye Tarım Orman Şurası'nda konuştu. Erdoğan şurada yaptığı konuşmasında '2020 yılına ait bazı müjdelerimizi paylaşmak istiyorum' diyerek "Küçükbaş sürü büyütme projesi kapsamında sürüye katılan hayvan başına ilave 100 lira destek vereceğiz. Miras mevzuatını geliştirerek tarım arazilerinin bölünmesi sorununa kalıcı çözüm getireceğiz. Besilik hayvan için kasım ayı ile beraber yeni ithalat müracaatı almıyoruz. Ziraat Bankamız inşallah çiftçilerimizle, çok daha etraflıca, geniş kapsamlı ve kredide bugüne kadar alışılmışın dışında bir dayanışmayı sürdürecektir” şeklinde konuştu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.