KAFKASYA Haber Girişi : 28 Ocak 2019 15:47

Başkan Ertuğrul Alibeyoğlu’ndan Eğitime Davet

Başkan Ertuğrul Alibeyoğlu’ndan Eğitime Davet
KATSO’DA ÜCRETSİZ DIŞ TİCARET VE MARKALAŞMA EĞİTİMİ BAŞLIYOR

Başkan Ertuğrul Alibeyoğlu’ndan Eğitime Davet

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

KATSO’DA ÜCRETSİZ DIŞ TİCARET VE MARKALAŞMA EĞİTİMİ BAŞLIYOR

Kars Ticaret ve Sanayi Odası(KATSO) girişimleri ve Serhat Kalkınma Ajansının(SERKA) Destekleri ile Kars Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Salonunda ücretsiz ve sertifikalı Dış Ticaret ve Markalaşma Eğitimleri başlıyor. Eğitim 29.01.2019 Salı Günü başlayacak olup, uzman eğiticiler tarafından verilecektir.

İlimizde ithalat ve ihracat yapan firmaların olmaması veya çok az olması sebebi ile Başkan Ertuğrul Alibeyoğlu’nun girişimleri ile başlatılan Dış Ticaret ve Markalaşma eğitimlerinde temel amacın dış ticaret yapabilecek firmalar yaratmak ve firmaların kendi markalarını oluşturmalarına katkı sunmak olarak belirtildi.

Konu hakkında açıklama yapan Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkan sayın Ertuğrul Alibeyoğlu; “bilindiği üzere ilimizde ithalat ve ihracat yapan firma ya bulunmamaktadır ya da bazı dönemlerde bir ve iki firma olarak rakamlara yansımaktadır. Bu ilimiz için içler acısı bir durumdur. Hal bu ki ilimizde ihracat potansiyeline sahip birçok firma vardır ancak, bu firmalar yeterince bilgiye sahip olamadıklarından veya sermayelerini kaybetme endişeleri olduklarından ithalat ve ihracat yapamamaktadırlar. Eğitimlerimizdeki temel amacımız sermayelerini koruyarak bilinçli bir şekilde ihracat yapan firmalar yaratabilmektedir. Bu yüzden Serhat Kalkınma Ajansı destekleri ile böyle bir projeye başladık. İthalat ve ihracat uzmanları yetiştirerek ilimize katkı sunma amacı taşımaktayız.” Diye konuştu.

Dış Ticaret ve Markalaşma Eğitimi 29.01.2019 tarihinde Kars Ticaret ve Sanayi Odası toplantı Salonunda Saat 17:00’de başlayacak ve günde 2-3 saat ile 4 gün devam edecektir. Eğitimler tamamen ücretsiz olacaktır. Ayrıca katılımcılara sertifika verilecektir.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.