BÖLGE Haber Girişi : 06 Ekim 2019 02:00

Bursa Iğdır Derneği İstişare Kurulu Toplandı

Bursa Iğdır Derneği İstişare Kurulu Toplandı
Bursa’da faaliyet gösteren Iğdır Sosyal, Kültürel ve Yardımlaşma Derneği İstişare Kurulu kahvaltılı toplantıda KAI Federasyonunda bir araya geldiler.
Bursa Iğdır Derneği İstişare Kurulu Toplandı

Bursa Iğdır Derneği İstişare Kurulu Toplandı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Bursa’da faaliyet gösteren Iğdır Sosyal, Kültürel ve Yardımlaşma Derneği İstişare Kurulu kahvaltılı toplantıda KAI Federasyonunda bir araya geldiler.

Bursa Iğdır Derneği İstişare Kurulu yapılan  ve yapılacak olan çalışmaları değerlendirmek üzere toplantı yaptılar.Yapılan toplantıda Iğdır Dernek faaliyetleri değerlendirildi.Derneğin yapılacak olan faaliyetleri konuşulup kararlar alındı.Toplantıya Iğdırlı işadamları,resmi ve özel kuruluşlarda çalışan bürokratlar,siyasiler iştirak ettiler.Katılımcılar geçmişte yapılan ve gelecekte yapılacak olan çalışmalar hakkında görüşlerini belirttiler.

Iğdır Dernek faaliyetlerini anlatan Başkan Oğuz Yıldırım; “Sizleri aramızda görmek bizleri gururlandırmıştır. Hepiniz hoş geldiniz ve bizleri şereflendirdiniz.Derneğimiz birçok faaliyete imza atmıştır.Bundan sonrada sosyal ve kültürel alanda faaliyetlerimize devam edeceğiz.Siz değerli istişare kurulu üyelerimizin fikir ve projeleri bizler için çok önemlidir.Tüm üyelerimizin dernek çatısı altında maddi ve manevi destekleri bizleri daha da güçlendirecektir. Yakın zamanda Iğdır’da bulunan yaklaşık yüz öğrencimize kışlık mont ve kıyafet yardımında bulunarak soğuktan üşüyen çocuklarımızın mutluluklarını paylaştık. Bizler okumakta olan ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burslar vermekteyiz..Daha çok öğrencimize burs temin etmek için, saygıdeğer işadamlarımızın ve bürokratlarımızın desteklerini bekliyoruz.Burs konusunda destek olan işadamları ve bürokrat hemşerilerimize ve destek olacak olan işadamları ve bürokrat hemşerilerimize şimdiden  yönetimim adına teşekkür ediyorum.Geçmişte olduğu gibi; yakın zamanda da Üniversitede okuyan öğrenci hemşerilerimizle biraraya gelip,sorunlarını dinleyecek ve Iğdır Derneği olarak çözümler üretmeye çalışacağız.Hastalarımızı yerlerinde ziyaret edip dertlerine ortak olmaya ve çözüm bulmaya çalışıyoruz.Hedefimiz; Bursa’da bulunan tüm hemşerilerimize ulaşmak ,sorunlarını dinlemek ve çözüm olmaya çalışmaktır.Gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak için etkinliklerimize,kurtuluş günlerimizi,bayramlarımızı bir arada kutlamaya devam edeceğiz.Sosyal ve kültürel alanda etkinliklerimiz devam edecektir.Siz değerli hemşerilerimizin destekleriyle ,her zorluğun üstesinden geleceğimize inanıyorum ve sizleri saygıyla selamlıyorum.”dedi.

(BA-BA-S) BURSA (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / K.Ali ERGÜL/BURSA

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.