KARS Haber Girişi : 23 Mayıs 2020 20:44

Ertuğrul Alibeyoğlu’nun Ramazan Bayramı Mesajı

Ertuğrul Alibeyoğlu’nun Ramazan Bayramı Mesajı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Ertuğrul Alibeyoğlu’nun Ramazan Bayramı Mesajı

Ertuğrul Alibeyoğlu’nun Ramazan Bayramı Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, mübarek ramazan ayı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Rahmeti ve bereketiyle bir Ramazan ayını daha geride bırakmanın huzurunu yaşarken Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevinci içerisindeyiz.

Bizi biz yapan değerlerimizin başında gelen bayramlarımız kardeşlik, yardımlaşma, kaynaşma duygularının üst seviyeye çıktığı, geleneklerimizin uygulanarak gelecek kuşaklara aktarıldığı çok önemli zamanlardır.

Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan Bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak yaşanmalıdır. Özellikle bu günlerde birbirimize ve Ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. En yakınımızdan başlayarak ihtiyaç sahiplerine el uzatmalıyız. Kardeşçe birlik ve beraberlik içerisinde karşımızdaki kim olursa olsun din, dil, ırk ayırt etmeden saygı duyarak, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkıp sevgi, saygı, dayanışma duygularını hayatımıza hakim kılmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın tüm İslam âlemine, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, değerli üyelerimizin, sanayici ve iş adamalarımızın Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.