GÜNCEL Haber Girişi : 17 Eylül 2019 19:49

Gökmen Yılmaz’dan Kars Kamuoyuna Duyurulur

Gökmen Yılmaz’dan Kars Kamuoyuna Duyurulur
Arslan Otomotiv Emlak İnş. Gökmen Yılmaz’dan kamuoyuna duyuru:

Gökmen Yılmaz’dan Kars Kamuoyuna Duyurulur

KAFKAS HABER AJANSI

Arslan Otomotiv Emlak İnş. Gökmen Yılmaz’dan kamuoyuna duyuru:

Kars Belediye Başkanlığı tarafından ihale edilen toplam 4 adet işten ötürü -Kazım Paşa ve Atatürk caddeleri kaldırım yapım işi KDV hariç sözleşme bedeli 2.278.145,00 TL dir.

Basın Açıklamasında kendilerinin ölçümlerine göre 742.000,00 TL alacağımız olduğu tespit edilmiştir.

-Yine Bülbül Mah, ve 30 Ekim Mah. Kilit parke yapım işi KDV hariç 1.671.745,00 TL sözleşme bedelinden 1.300.000,00 TL alacağımız olduğu iddia edilmiştir, -Bahcelievler , Alparslan Mah,Masal Parkı yol kaldırım ve yürüyüş yolu yapım işi sözleme KDV hariç sözleşme bedeli 4.047.413,10 TL olup, Buralar ise hiç yapılmadığı iddia edilmiştir. 1- Kazım Paşa caddesinin tamamlanmadığı, eksik yapıldığı hatta bazı yerlerinin esnaflar tarafından yapıldığı ve kendi ölçümlerine göre 742.000,00 TL Alacağımız olduğu iddia edilmiştir. Bu Tamamen iftiradır. Ve iftira ve karalama yaptığından dolayı da hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Zira; siz geleceksiniz ve şehrin en kalabalık caddesini yapacaksınız ve caddelerin her tarafında mobese kameraları olacak ve buralar yapılmayacak? Ve hatta bir kısmı vatandaş tarafından yapılmış denerek insanların kafasında soru işareti bırakacaksınız?

Buraların bir kısmının esnaflar tarafından yapıldığını ve hak edişlerdeki alacağımdan fazla para talep ettiğimi ispat etmeyen namerttir. Zira burası ve diğer yerler benim firmam tarafından yapılmıştır, hiç bir kimseden de bir taş da dahi konması istenmemiş ve tek bir taşına kadar da diğer yerlerde olduğu gibi tamamı firmamızca yapılmıştır. Buraların yapıldığı da tüm Kars halkı tarafından izlenmiştir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.