SPOR Haber Girişi : 16 Ağustos 2018 20:57

Grekoromen Genç Milli Takım Kampına Ziyaret

Grekoromen Genç Milli Takım Kampına Ziyaret
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, 18 -23 Eylül tarihlerinde Slovakya’da düzenlenecek olan Gençler Dünya güreş şampiyonasına Bolu Aladağ’da hazırlanan milli takım kampını ziyaret etti.

Grekoromen Genç Milli Takım Kampına Ziyaret

KAFKAS HABER AJANSI

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, 18 -23 Eylül tarihlerinde Slovakya’da düzenlenecek olan Gençler Dünya güreş şampiyonasına Bolu Aladağ’da hazırlanan milli takım kampını ziyaret etti. İlk olarak teknik heyetle takımın son durumu hakkında toplantı yapan Musa Aydın, tüm sikletlerdeki güreşçiler hakkında bilgi aldı. Son yapılan Avrupa şampiyonasındaki eksiklikleri anlatan Aydın, Dünya şampiyonasında daha başarılı olmaları gerektiğini söyledi. Başkan Musa Aydın, ardından Milli takımın antrenmanını takip ederek güreşçilerle bir süre sohbet etti ve onlarla toplu fotoğraf çektirdi.

Kamp çalışmaları hakkında bilgiler veren Teknik Direktör Mustafa Berber, şu ana kadar hazırlıkların son derece verimli geçtiğini belirterek “8 Ağustos tarihinden bu yana Bolu Aladağ’da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Avrupa güreş şampiyonasındaki eksik yönlerimizi tüm teknik heyet olarak tek tek tespit ettik. Şu an çalışmalarımızı o yönde yoğunlaştırdık. Dünya şampiyonasında çok daha başarılı olacağımızı söyleyebilirim” dedi. Grekoromen genç milli takımımız hazırlıklarını 19 Ağustos tarihine kadar Bolu Aladağ’da sürdürecek. Milliler Dünya şampiyonası öncesindeki son hazırlık kampını 30 Ağustos -15 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da yapacak.

(BA-BA-S) BOLU (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.