KARS Haber Girişi : 19 Şubat 2020 23:06

Güvensoy Group Avrupa’da yine bir ilke imza attı!

Güvensoy Group Avrupa’da yine bir ilke imza attı!
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Güvensoy Group Avrupa’da yine bir ilke imza attı!
Güvensoy Group Avrupa’da yine bir ilke imza attı! Güvensoy Group Avrupa’da yine bir ilke imza attı!

Güvensoy Group Avrupa’da yine bir ilke imza attı!

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Güvensoy Group  ‘şantiye sahasına yetkili servis’ kurarak Avrupa’da bir ilki gerçekleştirdi. Güvensoy Group ve Renault Trucks’ın yapmış olduğu işbirliği neticesinde şantiye sahasına yetkili servis kuruldu. Yapılan bu çalışma Avrupa’da ilk olmasıyla birlikte Renault Trucks, adeta belgesel niteliğinde olan iş ortaklığı lansman tanıtım videosunu Avrupa’da birçok yerde gösterime sundu.

Lansman tanıtım videosunda Karslı İş İnsanı Güvensoy Group Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Güvensoy yapılan işbirliğine değindi. Güvensoy, ‘’Dekapaj işinde zamanla yarışıyorsunuz. Kamyon ve makinaların hepsinin birbirine uyumlu çalışma lazım. Çanakkale Çan’daki dekapaj işiyle ilgili tüm kamyonlarımızı değiştirerek Renault Trucks kamyonlarına geçtik. İş verimliliğimizi arttırıyor. Yirmi dört saat hizmet vermektedirler. Çünkü hangi parça, hangi saatte, hangi kilometrede lazım olacağı çok öngörülemiyor. Ama bunları en asgari düzeyde sağlanmasını Renault Trucks yapıyor. Renault Trucks ile böyle bir işbirliğine gittiğimiz için çok mutluyuz. Bundan sonraki tüm şantiyelerde de aynı hizmeti isteyeceğiz ’’ ifadelerine yer verdi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.