KARS Haber Girişi : 04 Temmuz 2020 20:50

‘’HAYDİ’’ ile Şiddet Vahşet gören hayvanlara İMDAT ELİ!

‘’HAYDİ’’ ile Şiddet Vahşet gören hayvanlara İMDAT ELİ!
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTU‘’HAYDİ’’ ile Şiddet Vahşet gören hayvanlara İMDAT ELİ!NOK
‘’HAYDİ’’ ile Şiddet Vahşet gören hayvanlara İMDAT ELİ!

‘’HAYDİ’’ ile Şiddet Vahşet gören hayvanlara İMDAT ELİ!

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Hayvanlara olan şiddet ve vahşet, telefonlara indirilecek HAYDİ uygulaması ile bir tek dokunuşla HAYVAN KORUMA POLİSİNE bildirilecek.

İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu talimatı ile Emniyet ve Jandarma teşkilatında, hayvana şiddet ve vahşete karşı Çevre, Doğa ve Hayvan Koruma Şube Müdürlüğü oluşturuldu.

Korona döneminde, yurdun her yerinde sokak hayvanlarını besleyen gönüllülerden gelen acil sorunları ve taleplerimizi ilettiğimiz Sn Bakan Soylu, 24 saat boyunca her aramamıza dönüş yaptı ve sorunları çözecek tedbirlerin alınması talimatını vererek, 100 000 lerce sokak hayvanının AÇLIĞA MAHKUM OLMASINI önledi.

Sn. Süleyman Soylu imzası ile Sokağa Çıkma Kısıtlaması Genelgelerinde BESLEMELER için gönüllülere YASAL İZİN sağlandı… Açlıkla ölümler olmasın diye 05 Nisan’da ‘’Sokak Hayvanları Genelgesi’’ çıkarıldı…30 Nisan’da, Besleme çalışmalarına GÖNÜLLÜLERİN katılım ve işbirliğinin sağlanması için ‘’Hayvan Besleme Grupları’’ oluşturulması talimatı ile ‘’ İlave Tedbirler Genelgesi ‘’ yayınlandı.

Milyonlarca Doğa ve Hayvan Dostu İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu’ya Müteşekkir..

Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu - Haykonfed

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.