KARS Haber Girişi : 10 Mart 2020 11:38

Hayırlı olsun Muammer Başkan

Hayırlı olsun Muammer Başkan
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Hayırlı olsun Muammer Başkan
Hayırlı olsun Muammer Başkan

Hayırlı olsun Muammer Başkan

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

AK Parti Merkez İlçe 7. Olağan Kongrede başkanlığa seçilen Muammer Sancar,  “AK Kadrolar olarak Türkiye’nin büyümesi, güçlenmesi, her alanda hedeflerimize doğru ilerlemesi için gece-gündüz durmadan, yorulmadan, yorulmadan; “durmak yok yola devam” anlayışla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Sancar, “Mektebinde Şahadet Olanın Kaderince Esaret Olmaz” sloganıyla konuşmasına başlayan Muammer Sancar, “2002 yılından beri millete hizmet yolunda çıktığımız bu kutlu davada dünya liderimiz genel başkanımız sayın Recep Tayip Erdoğan’ın liderliğinde ilk günki aşkla bugün de birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin teminatı AK Parti’mizin demokrasi şölenlerinden birisine hep birlikte şahitlik ediyoruz.” diye konuştu.

Sancar ayrıca, “AK Parti ile bu millet 2002 yılında sessiz devrim yaparak ülkemizde yapılamaz denilen bütün yatırımlara imza attı. Hamd olsun Kars merkezde de sayın bakanımızın, sayın komisyon başkanımızın ve il başkanımızın destekleriyle yapılan yatırımlar ve destekler takdire yaşandır.” şeklinde konuştu.

“Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet anlayışından asla vazgeçmedik.” diyen Başkan Sancar, “Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın liderliğinde amacımız; ülkemizin her ferdini bu büyük ailenin bir parçası haline getirmektir. İlçemizde, mahallelerimizde, köylerimizde herkesin gönlünü kazanmadan ve orada kalıcı hale gelmeden kendimizi, görevimizi yerine getirmiş sayamayız. Bu kutlu davaya gönül veren AK Kadrolar olarak Türkiye’nin büyümesi, güçlenmesi, her alanda hedeflerimize doğru ilerlemesi için gece-gündüz durmadan, yorulmadan, yorulmadan; “durmak yok yola devam” anlayışla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. 2002 yılında başlattığımız kutlu yürüyüşümüz boyunca daime milletimizin gösterdiği istikamette ilerledik. Siyasetimizin merkezine insanımızı yerleştirdik. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet anlayışından asla vazgeçmedik. Şimdi yeni bir atılım dönemine başlıyoruz. 2023 hedeflerine daha sağlam adımlarla ulaşmak için yenilenmeli ve tazelenmeliyiz. Dün olduğu gibi yarın da el ele, omuz omuza devam etmeliyiz. Tek vücut halinde hareket ederek birlik, beraberlik içinde büyük Türkiye hedeflerine ulaşacağımıza inancımız sonsuzdur.” ifadelerine yer verdi:

Başkan Sancar konuşmasını şöyle tamamladı:

“AK parti kardeşliğin, vefanın ve dayanışmanın partisidir. Çünkü AK Parti kadını, erkeği genci ve yaşlısıyla 83 milyonun partisidir. Biz birlik olacağız. Birlikte rahmet vardır düşüncesiyle hadisi şerifin sözüyle birlikte hareket edeceğiz ve bunu birlikte muhafaza edeceğiz. Kuruluşumuzdan bu güne Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayarak ilk günden beri partimizin bu günlere gelmesini sağlayan davamıza emek veren, hizmet eden kurucularımız başta olmak üzere görev yapmış tüm ilçe başkanlarımıza yönetimlerine şahsım ve teşkilatım adına şükranlarımı sunuyorum. “

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.