EĞİTİM Haber Girişi : 16 Ağustos 2018 21:00

İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü yarışması

İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü yarışması
İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü ikinci yılında “hayata değer” temasıyla başvuruları bekliyor

�brahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü yarışması

KAFKAS HABER AJANSI

İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü ikinci yılında “hayata değer” temasıyla başvuruları bekliyor

Kale Grubu’nun yeni nesil sosyal girişimcileri teşvik etmek amacıyla Ashoka ortaklığında düzenlediği İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü için başvurular başladı. Söz konusu ödül programına 21 Eylül 2018’e kadar www.ibrahimbodurodulleri.com adresinden başvuru yapılabilecek.

Kale Grubu’nun, 2016 tarihinde vefat eden Kurucusu ve Onursal Başkanı Dr. (h.c) İbrahim Bodur’un anısını ve değerlerini yaşatmak amacıyla, dünyanın ilk ve en geniş sosyal girişimcilik ağı Ashoka ortaklığında bu yıl ikincisini düzenlediği İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü için başvurular açıldı. Türkiye’nin gelecek vadeden sosyal girişimcilerinin ödüllendirileceği programa başvurular 21 Eylül 2018 tarihine kadar www.ibrahimbodurodulleri.com adresinden yapılabilecek.

İkinci yılında “hayata değer” temasıyla kurgulanan ve daha iyi bir gelecek için değer bilmek kadar değer katmanın da fark yaratacağına işaret eden programa üç kategoride başvurmak mümkün. Her bir kategori için ödül miktarı 50.000 TL’dir.

-Erken Aşama:

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.