EĞİTİM Haber Girişi : 30 Kasım 2018 23:58

İki Koca Yüreğin Buluşması

İki Koca Yüreğin Buluşması
TEŞEKKÜRLER MUTLU DENİZ ASLAN, TEŞEKKÜRLER AYÇİ DANIŞMANLIK

�ki Koca Yüreğin Buluşması

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

TEŞEKKÜRLER MUTLU DENİZ ASLAN, TEŞEKKÜRLER AYÇİ DANIŞMANLIK

Eğer bir başarıya kucak açıyorsanız mutlaka bir gün geliyor ve kucağınızın sıcaklığı size açılan ellerle mutlaka buluşuyor. Hem de tüm sıcaklığı ile. Bu sıcaklık, yürekten gelen sıcaklık olunca da buluşmalar güce güç katıyor.

Çalışmak, azmetmek, istemek bu buluşmaların tetikleyici unsurları. “Kötüler birbirini bulur iyileri ALLAH buluşturur” sözünden de hareketle yürekleri aynı amaç, aynı gaye ve sonuç için atanlar mutlaka ki bu buluşmaları gurur tablosuna dönüştürüyorlar.

Bizler bu sayfada iki güzel kadını, iki umut dağıtan yüreği sizlerle buluşturacağız. Bu buluşmanın sizlere yansımasının temelinde de yıllara dayanan hizmetin Toprağın Sultanlarıyla buluşmasıyla oldu.

Biri Ayşen Arda diğeri Mutlu Deniz Aslan. Her ikisi de ülkemizin diğer ucunda, metropol kentlerde yaşamış yürek zengini kadınlar. Gayeleri; kadının istihdama kazandırılması, eğitim ve yönetimde söz sahibi olmaları, toprağında, vatanında, köyünde mutlu, tandırında kazanan, harmanında üreten, ovasında bereket olmaları için çabalamaları.

Yıllar öncesinde başlayan bu birlikteliğin ayrı ayrı mekanlarda yeşerip Doğu Anadolu’nun fedakar ve cefakar kadınlarına ulaşması ayrı bir mutluluk olsa gerek. Birbirine destek veren bu kocaman yürekli iki kadının sayıları Toprağın Sultanlarıyla kat be kat arttı.

Şimdi bilgi ve birikimlerini Kars’ın Selim ilçesindeki kadınlarla paylaşan, onlara aktaran ve onları güçlendirerek paylaştılar.

İstanbullu Ayşen Arda’nın; İzmirli gönül dostu, yoldaşı Mutlu Deniz Aslan ile İstanbul-İzmir-Kars üçgeninde yolları kesişti.

Yürekleri vatan sevgisiyle dolu iki kadını serhat şehir Kars’ta buluşturan özelikleri ise kadınların güçlenmesi, göçün önlenmesi için köylerin sevdirilmesi gibi bir çok alanda umut olmalarıydı.

Ayşen Arda, “Üretimin kadınlardan geçtiğine inanarak köylerde kadınlara umut olmaya devam eden Toprağın Sultanlarına maddi manevi yürekten destek veren AYÇİ DANIŞMANLIK Mutlu Deniz Aslan’a minnettarız.” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.