GÜNCEL Haber Girişi : 16 Ağustos 2018 20:49

İyiliği Kurban İle Yayalım

İyiliği Kurban İle Yayalım
İyilik Kurban ile yayılsın ‘kurbanlarınız Allah’a iyiliği kardeşlerimize ulaşsın sloganı ile 2018 yılında 5 kıta 46 ülkede vekâlet ile kurban kesecek Hayrat İnsani Yardım Derneği Kardeşliğin ve bereketin vesilesi olan Kurban Bayramı'na yaklaştığımız bu gü

�yiliği Kurban İle Yayalım

KAFKAS HABER AJANSI

İyilik Kurban ile yayılsın ‘kurbanlarınız Allah’a iyiliği kardeşlerimize ulaşsın sloganı ile 2018 yılında 5 kıta 46 ülkede vekâlet ile kurban kesecek Hayrat İnsani Yardım Derneği Kardeşliğin ve bereketin vesilesi olan Kurban Bayramı'na yaklaştığımız bu günlerde çalışmalara hız verdi.

Kurbanın bereketini mazlum ve mağdur 5 kıtadaki milyonlarca Müslümana ulaştıran hayrat yardım derneği bu sene 46 ülkede vekâletle kurban kesecek.

Hayırsever vatandaşlarımızın vereceği hisselerle onlara kurban ibadetini yerine getirmenin huzurunu yaşatırken, yardım ve hayır eli uzatılan binlerce km uzaktaki milyonlarca fakir mazlum Müslümanın hayır duaları alınmış olacak. Ve Bu dualar kurban sahipleri, ülkemiz ve ailemiz için berekete dönüşerek ülkemizi ve milletimizi kötülüklerden koruyan bir kalkan oluyor.

Hayrat yardım gönüllü ekiplerince hayırseverlerden toplanan bağışlarla alınan kurbanlar titizlikle seçilip kesimini ve dağıtımı yapılmakla kalmıyor, aynı zamanda gönül coğrafyalarımızla ülkemizin kucaklaşmasına vesile oluyor.

2016'da 800 bin kişiye ulaştırılan bereket dalgası, 2017'de 927.120 kişiye ulaştırıldı. Hedefleri biraz daha yükseltilerek 2018 Kurban'ında bağışların milyonlara ulaşması amaçlanıyor.

Hayrat Yardım Derneği 2018 de de emanetleri yerine ulaştırmak adına; yüzlerce kişiden oluşan ekipleriyle bağışları yardıma muhtaç gönüllere ulaştırmak için binlerce kilometre yol kat etmeye hazırlanıyor.

2017 Kurban organizasyonu kapsamında 2016 yılında yurt dışına 38 kurban gönderen Kars temsilciliği 2018 yılında iyilik kurban ile yayılsın sloganı ile çalışmalara başladı.

Hayrat Yardım Derneği Kars Gönüllü Temsilciğinden Muammer Kakça, “Geçen sene hayırseverlerin vacip kurbanlarını vekâletleri alınarak bizzat giderek Moritanya da kestik. Bu sene gönül coğrafyamızda olan Afganistan da bağış kurbanlarımız kesilecek. Kurbanını yurt dışında kesmek isteyenler aşağıdaki afişteki numaralar vasıtasıyla bizimle irtibata geçebilirler.

Allah’a yaklaşma vesilesi olan Kurban Bayramı'nı fakir ve mazlum kardeşlerimizle beraber ihya edelim. Kardeşlerimize kurban vesilesiyle ulaşalım, Kurban’ı onlara hissettirelim! İyiliği Kurbanla Yayalım!” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.