TÜRKİYE Haber Girişi : 23 Şubat 2020 23:26

İzmir'de Kağızman Rüzgarı Esti!

İzmir'de Kağızman Rüzgarı Esti!
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK
İzmir'de Kağızman Rüzgarı Esti!

İzmir'de Kağızman Rüzgarı Esti!

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

İzmir'de yaşayan Kağızmanlılar ve diğer illerden katılan Kağızmanlılar  memleket hasreti gideren  yeni dostlukları ve hatıraları eşliğinde,Davul Zurna ve Türkülerle  halaylar çekilerek İzmir'de bir Kağızman rüzgarı esti geçti.

İzmir Karabağlar’da gerçekleşen Halaylarla Kağızman'a İzmir ile birlikte Manisa, ve yakın illerdende kağızmanlılar katıldı. Türku ve  Halaylarla Kağızman programında  sahne alan sanatçı Ali Çelik, Fırat Bulut ,Yuksel Çukurçam,Umman Zorba ve ekiplerinin söyledikleri bir birinden güzel hareketli türküler eşliğinde doyunca halay çekilerek Kağızman havası estirdiler.

Kağızman Halaylarının eşliğinde oynanan halaylara İzmirlilerde eşlik edince alkışlar eşliğinde Halay giderek coştü Ali Çelik ve ekibi büyük ilgi topladı.

Organizeye İzmir Kağızmanlılar dernek Başkanı Ramiz Öncü,Izmir Kağızmanlılar eski Başkanı Oktay Yüce,İzmir Yeşil Kağızmanlılar Dernek Başkanı ve Ak Parti İzmir Belediye meclis üyesi Cesim Çelik ve çok sayıda Kağızmanlılar katıldı.

İzmir Kağızmanlılar dernek başkanı Ramiz Öncü ve Yeşil Kağızmanlılar dernek Başkanı Cesim Çelik  tüm katılımcılara, hemşehrilerine  ve İzmir halkına ve Ali Çelik müzik gurubuna teşekkür etti.

(BA-BA-S) İZMİR (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.