KARS Haber Girişi : 12 Mayıs 2020 21:04

Kağızman’daki cinayette imam da hayatını kaybetti

Kağızman’daki cinayette imam da hayatını kaybetti
KAFKAS HABER AJANSI Kağızman’daki cinayette imam da hayatını kaybetti
Kağızman’daki cinayette imam da hayatını kaybetti

Kağızman’daki cinayette imam da hayatını kaybetti

KAFKAS HABER AJANSI

Kars'ın Kağızman ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı. Hayatını kaybedenlerden biri de Kuloğlu Köyü nüfusuna kayıtlı Çiçekli Köyü’nde görevli imam Gökhan Daştan. 8 yıllık imam Gökhan Daştan’ın 28 yaşında olduğu, evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Olay, bugün öğle saatlerinde Kuloğlu köyünde meydana geldi. Yaklaşık 4 ay önce bir kavgada akrabalarının öldürülmesinden Daşdan ailesini sorumlu tutan Güngör ailesinden 3 kişi, ailenin evine silahla ateş açtı. Daşdan ailesinin de silahla karşılık vermesi üzerine iki aile arasında yaşanan kavgada, amca çocukları Gökhan Daşdan (28) ve Ümit Daşdan (33) hayatını kaybetti. Ağır yaralanan İzzet Daştan ise sağlık ekiplerince Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesine sevk edildi. Gökhan ve Erdem Daşdan'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Kağızman Devlet Hastanesi morguna konuldu. Jandarma ekipleri köyün giriş ve çıkış noktalarında yoğun güvenlik önlemi aldı. Gökhan Daştan'ın Kağızman'daki bir köyde imam olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.