KARS Haber Girişi : 02 Nisan 2020 19:21

KAI-FED Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım’dan Milli Dayanışma Kampanyasına Büyük Destek

KAI-FED Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım’dan Milli Dayanışma Kampanyasına Büyük Destek
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK KAI-FED Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım’dan Milli Dayanışma Kampanyasına Büyük Destek
KAI-FED Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım’dan Milli Dayanışma Kampanyasına Büyük Destek

KAI-FED Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım’dan Milli Dayanışma Kampanyasına Büyük Destek

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAI-FED) Genel Başkan Dr. Erdoğan Yıldırım öncülüğünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına büyük destek verdi.  

Yıldırım yaptığı destek açıklamasında; “Yaşamakta olduğumuz bu zor süreci geçmişte yaşadığımız zor süreçlerde olduğu gibi yine milletimizin birlik ve beraberliğiyle atlatacağız.  Bizler kültüründe, yardımlaşma ve dayanışmayı en tepede tutan bir milletiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasını Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu olarak desteklediğimizi bildirmek istiyoruz. KAIFED ailesi olarak millet ve devlet olarak yaşadığımız en ufak bir sıkıntıda her zaman milletimizin ve devletinizin yanında olduk. Bu süreçte de yanında olmaya devam edeceğiz. Kars Ardahan ve Iğdırlılar yaşanan her zor durumda milletinin ve devletinin yanında olmuştur. Yaşanan bu koranavirüs salgınının olduğu dönemde de milletinin ve devletinin Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmaya devam edeceğiz. Bizler bir isek var oluruz, birlik içinde olamazsak yok oluruz. Yaşanan bu süreçte Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasını destekliyor ve hemşehrilerimizden de desteklemelerini bekliyoruz. KAIFED olarak verdiğimiz bu desteğin yanında ayrı olarakta  kendim şahsi olarak kampanyaya destek olacağımı da  açıklamak istiyorum. Ben sen yok, biz varız. Çetin şartları omuz omuza birlikte göğüsleyeceğiz. Nitekim biz Türkiye’yiz. Bu salgın belasınıda Allah’ın izniyle hep beraber yeneceğiz. Benim her platformda söylediğim bir söz vardır; Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. Bizler bir olacağız, beraber olacağız.

Biz Bize Yeteriz Türkiyem.

KAI-FED’den de “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına KAIFED olarak Genel Başkanımı Erdoğan Yıldırım öncülüğünde desteğimizi açıkladık. Bizler KAIFED olarak her zaman devletimizin milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” açıklaması yapıldı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.