KAIFED Tarafından düzenlenen 4. tanıtım günlerinin açılışı yapıldı

KAIFED Tarafından düzenlenen 4. tanıtım günlerinin açılışı yapıldı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu olarak bu sene 4. kez gerçekleştirilen Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri açılışı yoğun katılımlı protokol ve halk çoğunluğu ile gerçekleşti. Açılışa son başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Kars Milletvekilleri Yunus Kılıç, Ahmet Arslan, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Kars Ardahan Iğdır Valileri, Belediye Başkanları, Ankara Valisi Vasip Şahin, AK Parti Ankara Milletvekilleri Mücahit Arslan, Orhan Yeğin, Nevzat Ceylan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Karabük Valisi Erhan Güler,Mamak Belediye Başkanı Murat Köşe, Vakıf Katılım Bankası Genel Müdürü Öztürk Oran, ATO Başkanı Gürsel Baran, birçok bürokrat, siyasetçi, STK temsilcileri ve birçok iş adamının yanında halkın yoğun katılımı vardı.

Açılış konuşmalarını KAIFED Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım yaptı. Genel Başkan konuşmasında; tanıtım günlerinin 4. yapmakla mutlu ve gururlu olduğunu belirtti. Kars Ardahan Iğdır illerinin Anadolu’nun mihenk taşlarıdır. Kars Ardahan Iğdır Anadolu’ya açılan kapıdır. Bizler bu sene 4. kez tanıtım günlerimizi yaparak bölgemizi kültürümüzü tekrar Ankaralılarla buluşturduk. Birlik beraberliğimizi bu güzel organizasyonla tekrar taçlandırdık. Tanıtım günlerimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Genel Başkanın konuşmalarından sonra bölge belediye başkanları adına Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, bölge valileri adınada Kars Valisi Türker Öksüz konuşmalarını yaptı. Son olarak Türkiye Cumhuriyeti son Başbakanı Binali Yıldırım konuşmalarını yaptı.

Yıldırım konuşmalarında; böyle üç ilin tanıtıldığı nadir etkinliklerin birindeyim. Sizleri üç il hep beraber böyle bir tanıtım günü yapmanızdan dolayı kutluyorum. Birlik beraberliğinizin devamını diliyorum. Kars Ardahan Iğdır Anadolu’nun serhat illeridir. Anadolu’nun kapı şehirleridir. Kars Ardahan Iğdır sağlam olursa Anadolu’da sağlam olur. Sizler soğuk iklimin sıcak insanlarısınız. Hepinizle gurur duyuyoruz. Kısa ve öz bir konuşma yapan son başbakan Binali Yıldırım’a KAIFED Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım günün anlamına binaen Ebul Harakani hz. sözlerinin olduğu bir tablo hediye etti. Tanıtım günleri Kaz güzellik yarışması, Aşıkların dinletisi ve yerel sanatçıların konserleriyle devam etti.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

  • 8 / 1 KAIFED Tarafından düzenlenen 4. tanıtım günlerinin açılışı yapıldı 0

  • 8 / 2 KAIFED Tarafından düzenlenen 4. tanıtım günlerinin açılışı yapıldı 1

  • 8 / 3 KAIFED Tarafından düzenlenen 4. tanıtım günlerinin açılışı yapıldı 2

  • 8 / 4 KAIFED Tarafından düzenlenen 4. tanıtım günlerinin açılışı yapıldı 3

  • 8 / 5 KAIFED Tarafından düzenlenen 4. tanıtım günlerinin açılışı yapıldı 4

  • 8 / 6 KAIFED Tarafından düzenlenen 4. tanıtım günlerinin açılışı yapıldı 5

  • 8 / 7 KAIFED Tarafından düzenlenen 4. tanıtım günlerinin açılışı yapıldı 6

  • 8 / 8 KAIFED Tarafından düzenlenen 4. tanıtım günlerinin açılışı yapıldı 7

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.