KARS Haber Girişi : 03 Nisan 2020 00:14

Kars Emniyetinin “EVDE KAL” anonsları

Kars Emniyetinin “EVDE KAL” anonsları
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars Emniyetinin “EVDE KAL” anonsları
Kars Emniyetinin “EVDE KAL” anonsları

Kars Emniyetinin “EVDE KAL” anonsları

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Emniyet Müdürlüğü, koronavirüs önlemleri kapsamında uzun süre önce başlattığı “Evde Kal” çağrısını aralıksız sürdürüyor.

Dünya Sağlık örgütünce çok tehlikeli pandemi olarak ilan edilen coronavirüs (Covid 19) salgının yayılarak vatandaşımızın hayatını tehdit etmesini engellemenin en temel yolu Vatandaşlarımızın evlerinde sosyal izolasyona geçmesidir.    

Bunu sağlamak için;Kars İl Emniyet Müdürlüğü olarak tüm motorize ekiplerimiz ana yollar ve bağlantılı yollarda sürekli olarak megafon marifetiyle halka evde kalmaları yönünde uyarılar yapılmaktadır.

Aynı zamanda haber merkezimiz üzerinden KGYS (Kent Güvenlik Yönetim Sistemi) ile bütün şehri izlemekte ve yoğunluk görülen yerlere ekip sevkederek gerekli uyarı ve önlemler alınmaktadır.

155 kanalı ile 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerinde ekiplerimiz ivedi olarak ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Vatandaşlarımızın; banka şubeleri, bankamatikler, mobil iletişim mağazaları, PTT önünde v.b ihtiyacı bulunduğu yerlerde yaya devriye olarak görevlendirilen ekiplerimiz vatandaşlarımızı sosyal mesafe konusunda ve evde kalmaları konusunda ikaz etmektedir.

Ayrıca; Sabit uygulama noktalarında ve şehrimize araçla gelen vatandaşlara gerekli uyarılar ve kontroller yapılmaktadır.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.