KARS Haber Girişi : 05 Nisan 2020 02:03

Kars Emniyetinin “Korona” Uygulaması

Kars Emniyetinin “Korona” Uygulaması
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars Emniyetinin “Korona” Uygulaması
Kars Emniyetinin “Korona” Uygulaması Kars Emniyetinin “Korona” Uygulaması

Kars Emniyetinin “Korona” Uygulaması

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin şehrin giriş çıkış noktasındaki uygulamasında sürücüler ve vatandaşlara alınan önlemler hatırlatılarak uyarıldı. Şoförlerin yanlarındaki koltukları boş bırakmaları, arka koltuklardakilerin de cam kenarlarında oturmaları istendi. Bazı sürücüler ise koronavirüse karşı aldıkları önlemleri polislere gösterdiler. Bir sürücü de elindeki dezenfekteyle polislere ne kadar hazırlıklı olduğunu söyleyerek ellerine kolonya sıktı.

Kars’ı Ardahan, Iğdır ve Erzurum’a bağlayan giriş çıkış noktalarındaki sabit uygulama noktalarında denetimler tüm hızıyla sürüyor. Şehre giren tüm araçlar tek tek durdurularak hem kimlik kontrolü yapılıyor hem de koronavirüs tedbirleri hatırlatılıyor.

KOLTUK DÜZENİNE UYULMADIĞI GÖRÜLÜYOR

Son alınan kararla sürücüler yanlarındaki koltukları boş bırakacaklar, arka koltuklarda da iki kişi cam kenarlarında oturabilecek. Bu kurala pek uyulmadığı görülünce emniyet güçleri son uyarılarını yaptı. Şoför yanındaki koltuklarda oturanlar araçtan indirilerek arka koltuklara geçmeleri sağlandı.

MASKE KULLANIMI ARTIYOR

Trafiğe takılan araçlarda yapılan kontrollerde bir çok kişinin maskeli olduğu görüldü. Maske takmayanlar ise uyarıldı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.