GÜNCEL Haber Girişi : 13 Mart 2019 09:17

Kars Karadenizliler Derneği Kars Kamuoyuna Duyurulur

Kars Karadenizliler Derneği Kars Kamuoyuna Duyurulur
Kars Karadenizliler Derneği Kars Kamuoyuna Duyurulur

Kars Karadenizliler Derneği Kars Kamuoyuna Duyurulur

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Karadenizliler Derneği, 31 Mart yerel seçimlerinde tüm siyasi partileri dernek merkezinde ağırlamış ve başarı dileklerini sunmuştur. Bu ziyaretlerin hiçbirinde herhangi bir partiye tam destek sözü verilmemiş ve verilmesi de mümkün değildir. Tüm başkan adayları ile şehrin problemleri görüşülmüş, talepler kendilerine iletilmiş ve nezaket kuralları içerisinde toplantılar yapılmıştır.

Sivil toplum kuruluşlarının görev ve sorumlulukları derneğimiz tarafından da bilinmekte ve uygulanmaktadır. Bu kapsamda daha önce de belirli partilere destek verildiği şeklinde haberler yapılmış ve amaç dışı beyanlara rastlanmıştır. Derneğimizin hiçbir siyasal parti ile organik bağı yoktur. Faaliyet gösterdiği Kars ilinde iyinin güzelin olabilmesi için çaba göstermektedir. Bu gayretin yanlış anlaşılması veya bir partinin taraftarı gibi gösterilmeye çalışılması, sadece partilerin prestij sağlamak için kullandıkları bir avantaj metni olmaktan öteye geçmemektedir.

Derneğimizin taraf olduğu tek gerçek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin çıkarları ve devamlılığıdır. Bunun haricindeki açıklamaları yapmak dernek yönetim kurulunun yetkisindedir. Yayınlanan ve metni derneğimiz tarafından onaylanmamış tüm beyanların derneğimizi bağlamadığını;

Kars halkına saygı ile duyururuz.

Kars Karadenizliler Derneği

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.