KARS Haber Girişi : 31 Aralık 2019 22:08

Kars Milletvekillerinin Yeni Yıl Mesajı

Kars Milletvekillerinin Yeni Yıl Mesajı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars Milletvekili AK Parti MKYK üyesi 65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Kars Milletvekili Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç’ın, yeni yıl mesajı:
Kars Milletvekillerinin Yeni Yıl Mesajı

Kars Milletvekillerinin Yeni Yıl Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Milletvekili AK Parti MKYK üyesi 65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Kars Milletvekili Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç’ın, yeni yıl mesajı:

2019 yılını geride bırakırken, yeni umut ve yeni heyecanlarla girmekte olduğumuz yeni yılın, milletimiz ve memleketimiz için kardeşlik bağlarının daha da güçlendiği, birlik ve beraberliğin daha da kuvvet bulduğu huzur dolu bir yıl olmasını diliyoruz.

AK Parti Hükümeti olarak son yılın hizmet bilançosunu çıkarırken, millete karşı sorumluluğumuzun gereğini yapmanın ve milletimizin takdirine mazhar olmanın huzuru içinde yeni bir yıla giriyoruz. Aslında her bir iktidar yılımızı hep huzurla ve gururla geride bıraktık. Zira milletten gücünü alan milletin iktidarı olarak, ürettiğimiz eserler ve yaptığımız hizmetlerle millettin takdirini kazanarak istikrar ve istikametle yolumuza devam ediyoruz. 2020 yılında Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde ülkemiz büyümeye, kalkınarak güçlenmeye devam edecektir.

Kadirşinas milletimizin temsilcileri olarak, iyi niyet ve samimiyetten ödün vermeden, yılmadan yorulmadan yeni yılda yeni hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu duygularla, tekrar 2020 yılının hemşerilerimiz, milletimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için barış ve huzur içinde mutlu ve müreffeh bir yıl olmasını diliyor, selam ve saygılar sunuyoruz.

Kamuoyuyla paylaşılmak üzere siz değerli basınımızın bilgilerine sunuyor, yeni yılınızı kutluyor, mutlu ve başarılı bir yıl diliyoruz.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.