KARS Haber Girişi : 25 Mart 2020 23:21

Kars Özel Çözüm Akademi Öğretmenleri öğrencilerine mektup okudu

Kars Özel Çözüm Akademi Öğretmenleri öğrencilerine mektup okudu
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars Özel Çözüm Akademi Öğretmenleri öğrencilerine mektup okudu
Kars Özel Çözüm Akademi Öğretmenleri öğrencilerine mektup okudu

Kars Özel Çözüm Akademi Öğretmenleri öğrencilerine mektup okudu

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Özel Çözüm Akademi Okullarında görevli öğretmenler, koronavirüs nedeniyle evlerinde uzaktan eğitim alan öğrencilerine mektup okudular.

Okul öğretmenleri “Bir mektup oku” projesi kapsamında öğrencilerine mesaj gönderdiler. Öğrencileri için yazdıkları mektubu okuyan öğretmenler, “Sen o çocuk yüreğine neler sığdırdın şimdi de hayatı eve sığdır” dediler.

İŞTE O ANLAMLI MEKTUP

Sevgili öğrencim,

Söyleyeceklerim var, kulak kesil sesime.

İhtimal ki endişe ediyorsun ve yaşadığımız bu zor günler seni karamsarlığa sürüklüyor. Ancak umudun kırılmasın. Sen zorlukların içinden ''Anka Kuşu'' misali kendi küllerinden doğan bir milletin evladısın.

Ve bilmelisin ki mekan yalnızca mekandır. Okul sensiz yalnızca dört duvar. Mekanı anlamlı kılan sen, şimdi benden uzaktasın; yol uzun, yük ağır ama emin ol elini bir uzatsan hemen yanındayım. Unutma ki sana bir harf öğretmen için gönlümü adadım. Sen ki ''bir harf öğretenin kırk yıl kölesi''  olacak kadar kıymetli bir neslin evladısın... Mesafe olsa da aramızda bir sese, rüzgarı arkasına alıp atlılar gibi kardeşine soluk olanların evladısın! Bir olma, birlik olma nedir tüm dünyaya gösteren milletin evladısın!

Şimdi karamsarlığa düşmek değil; tedbir ile takdiri bilerek vazifelerimizi yerine getirmek vaktidir. Bize yakışan ancak budur.

Çözüm ailesi olarak her bir ferdiyle, öğrencisi ve öğretmeniyle ayrı mekanlarda tek yüreğiz. Bizler daima sizinle biriz.

Haydi kalk, çalış, umut et ve unutma sen geleceksin, umudumuzsun yarına...

Sen o çocuk yüreğine neler sığdırdın şimdi de hayatı eve sığdır.

Sevgi ve hasretle...

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.