KARS Haber Girişi : 30 Mayıs 2020 12:38

Kars Polisi bir hayali daha gerçekleştirdi

Kars Polisi bir hayali daha gerçekleştirdi
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars Polisi bir hayali daha gerçekleştirdi
Kars Polisi bir hayali daha gerçekleştirdi Kars Polisi bir hayali daha gerçekleştirdi

Kars Polisi bir hayali daha gerçekleştirdi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Emniyet Müdürlüğü, 20 yıldır yürüme engelli genç kızın akülü araba hayalini gerçekleştirdi. Arabasına kavuşan 30 yaşındaki Filiz Yıldız adeta bayram sevinci yaşadı. Polis ağabeyi ve ablalarına teşekkür eden Filiz, “Hepinizi çok seviyorum” dedi.

Emniyet Müdür yardımcısı Halil Yüksek, Toplum Destekli Polislik (TDP) ve Yunus polisleri ile birlikte Şehitler Mahallesi’ndeki Yıldız ailesinin evini ziyaret ederek Filiz’in hayallerini gerçekleştiren bir sürpriz yaptılar. Kış aylarında evinden çıkamayan yaz aylarında da evin önünde sandalyede oturarak vakit geçiren Filiz, kendisine yapılan sürprizi yine sandalyede otururken gördü. Yunus polisleri ve TDP ekiplerinin getirdiği akülü arabaya Annesi Zeynep (58) ve ablası Türkan (31)’ın yardımıyla binen Filiz büyük mutluluk yaşadı. Filiz’e ve sürekli onu gezdirecek olan ablası Türkan’a akülü arabayı nasıl kullanacağını öğreten polisler birkaç kez de deneme sürüşü yaptırdılar. Filiz’in arabayı rahat kullanmaya başladığını gören, ablası Türkan’ın da arabayla ilgili bilgileri öğrendiğinden emin olan polisler Filiz’i arabasıyla baş başa bıraktılar.

Polisleri çok sevdiğini söyleyen Filiz, hep hayal ettiği akülü arabaya kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Filiz’in annesi Zeynep Yıldız, kızının mutlu olduğu gördüğü için büyük bir sevinç yaşadığını ifade ederek mutluluğunu kelimelerle anlatamadığını belirtti.

BUGÜN BİZİM İÇİN BAYRAM OLDU

Filiz’in ablası Türkan Yıldız da, “Allah hepinizden razı olsun. Biz gerçekten çok mutlu olduk. Yıllardır büyük zorluklar çekiyorduk bugün çok mutlu olduk, yemin ederim. Allah devletimizden razı olsun sizleri de başımızdan eksik etmesin. Filiz 20 yıl önce bir felç geçirdi ve doktorlara da götürdük bir çare bulamadık. Biz bugüne kadar Filiz’i bir yere götürürken iki kişi yardım ediyorduk. Bir kişiyle yardım yapamıyorduk. Sürekli annemle birlikte götürüp getiriyorduk. Şimdi artık arabası var. Gönül rahatlığı ile arabasıyla gezdirebiliriz. Biz yine yardım ederiz ama kendi ayakları gibi bu arabasıyla gidip gelebilecek. Polislerimiz bu arabayı bize getirdi. Devletimiz sağ olsun. Bugün bizi çok mutlu ettiler. Yani bugün bizim için bir bayram oldu.” dedi.

Emniyet Müdür Yardımcısı Halil Yüksek, TDP ekipleri ve Yunus polisleri Yıldız ailesiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra el sallayıp evden ayrıldılar. Filiz Yıldız ve ailesi de el sallayarak uğurladıkları polislere görevlerinde başarılar dileyip teşekkürlerini ilettiler.

Şehitler Mahallesi Muhtarı Ömer Bulut, emniyet güçlerine bu anlamlı desteklerinden dolayı teşekkür etti.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.