ASAYİŞ Haber Girişi : 02 Haziran 2020 22:55

Kars polisi şüpheli ölümün peşini bırakmadı

Kars polisi şüpheli ölümün peşini bırakmadı
KAFKAS HABER AJANSI Kars polisi şüpheli ölümün peşini bırakmadı

Kars polisi şüpheli ölümün peşini bırakmadı

KAFKAS HABER AJANSI

Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince, 31 Mayıs 2020 günü E.K. (58) isimli şahsın Halitpaşa Mahallesinde bulunan evinde ex olmuş vaziyette bulunduğu olay ile ilgili olarak yapılan kapsamlı araştırmalar ve çalışmalar sonuç verdi.

Emniyetten yapılan açıklamada, “Maktül E.K’nın silah almak üzere şüpheli T.K ile görüştüğü, T.K’ nın dedesinden kalma tek kırma olarak tabir edilen tüfeği Maktül E.K ya satmak amacı ile E.K. nın evine götürdüğü, burada tüfeğin fiyatı konusunda çıkan anlaşmazlık üzerine T.K. nın olayı gerçekleştirdiği, olayın ardından maktüle ait olan telefonu ve paraları gasp ettiği tespit edilmiştir. Ayrıca şüpheli T.K. nın olayda kullandığı silahı ise amcası E.K.’a(60) verdiği, amcasının Arpaçay Tomarlı Köyünde silahı saklamasına yardım ettiği tespit edilmesi üzerine, E.K. nın ikametinde yapılan aramada olayda kullanılan kırma tabir edilen av tüfeği elde edilmiştir.  Şüpheli T.K. yapılan sorgusunda olayı gerçekleştirdiğini itiraf etmiştir. Olayın görevlilerimize intikalinden yirmi dört saat geçmeden kimliği meçhul şüpheli tespit edilerek Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir.” denildi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.