SON DAKİKA Haber Girişi : 05 Haziran 2018 09:02

Kars’ta 2 nargileye el konuldu

Kars’ta 2 nargileye el konuldu
Kars İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 01 Haziran 2018 günü Kars Merkezde 5 ekip ve toplam 20 personelin katılımıyla yapılan uygulamalarda bir işyerinde Tütün Mamullerinin ve Alkol Piyasasının Düzenlenmesine Dair kanunun ilgili maddesi gereği idari yapt

Kars’ta 2 nargileye el konuldu

KAFKAS HABER AJANSI

Kars İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 01 Haziran 2018 günü Kars Merkezde 5 ekip ve toplam 20 personelin katılımıyla yapılan uygulamalarda bir işyerinde Tütün Mamullerinin ve Alkol Piyasasının Düzenlenmesine Dair kanunun ilgili maddesi gereği idari yaptırım cezaları uygulandı ve 2 nargileye el konuldu.

Çocukların ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması kapsamında 6 İnternet salonu, 1 oyun salonu,16 kafe/kahvehane, 1 İddia bayi, 2 Büfe , 2 park/bahçe, 17 Okul aracı, 178 diğer araç kontrol edildi. Toplamda 130 şahsın GBT sorguları ve kaba üst yoklamaları yapıldı. Silahla Tehdit suçundan aranması bulunan 1 şahıs yakalandı. 4207 Sayılı Tütün Mamulleri Zararlarının Önlenmesine Dair ve 5326 sayılı Kabahatler Kanunun ilgili maddeleri gereği 4 şahsa idari yaptırım cezası uygulandı. 4733 sayılı Sayılı Tütün Mamullerinin ve Alkol Piyasasının Düzenlenmesine Dair kanunun ilgili maddesi gereği , iş yerlerine idari yaptırım cezaları uygulanmış 2 nargileye el konuldu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.