SPOR Haber Girişi : 21 Mayıs 2019 21:18

Kars’ta Amatör Spor Kulüpleri İftarda Buluştu

Kars’ta Amatör Spor Kulüpleri İftarda Buluştu
Kars’ta, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), yöneticileri, kulüp başkanları ve sporcularla iftar yemeğinde buluştu. Doğu Yakası’nda bir araya gelen 100 civarındaki sporcu ve davetliler hem sporu konuştular hem de mübarek ramazan ayının iftar bereket

Kars’ta Amatör Spor Kulüpleri İftarda Buluştu

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ta, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), yöneticileri, kulüp başkanları ve sporcularla iftar yemeğinde buluştu. Doğu Yakası’nda bir araya gelen 100 civarındaki sporcu ve davetliler hem sporu konuştular hem de mübarek ramazan ayının iftar bereketiyle buluştular.

Kars’ta kurulduğu yıldan bu yana amatör sporun kalkındırılması, layık olduğu hizmetleri alması için büyük bir gayret içinde olan Kars ASKF, eski ve yeni başkanların gayretleri ve çabaları, yönetim kurulu ve spor kulüplerin birlik ve beraberliği ile yolunda ilerliyor. Sporcuya verilen güven ve alınan manevi desteklerle gücüne güç katan ASKF, iftar buluşmalarıyla da birlikteliği sürdürüyor.

Doğu Kakası’ndaki iftar yemeğine Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürü Gürsel Polat, TFF İl Temsilcisi Metin Rıza Akıl, ASKF Başkanı Burhan Taş, amatör kulüp yöneticileri, sporcular ve davetliler katıldı.

Kulüp yöneticileriyle amatör sporun sorunların konuşulduğu iftar buluşmasında bilgi alış-verişi de yapılarak Kars’ın sporuna sunulması beklenen hizmetleri de masaya yatırdılar.

GAMP Caddesi üzerindeki Doğu Yakası’nın birbirinden leziz iftar mönüsünde sunulan Kars yöresel tatları katılımcılardan tam not aldı.

ASKF Başkanı Burhan Taş, bütün katılımcılara teşekkür ederek, “İftar davetimize icabet etmeniz bizi onurlandırmıştır. Umarız ki Kars’ımız da amatör sporda önemli gelişmeler olur. Bunun için büyük çaba içindeyiz. Tüm katılımcıların Kars halkının yaklaşmakta olan mübarek Kadir gecesini ve ramazan bayramını tebrik ediyorum.” dedi.

Katılımcılarda ASKF Başkanı Burhan Taş’a gelenek haline getirdiği iftar buluşması için teşekkür ederek amatör sporun kalkınması için üzerlerine ne düşerse büyük bir sorumlulukla yerine getireceklerini ifade ettiler.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.