KARS Haber Girişi : 23 Ekim 2019 23:34

Kars’ta Asfalt deposundaki yangın paniğe yol açtı

Kars’ta Asfalt deposundaki yangın paniğe yol açtı
Kars’ta Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü’nün demiryolları kenarındaki asfalt depolarında çıkan yangın şehirde büyük panik yaşattı.
Kars’ta Asfalt deposundaki yangın paniğe yol açtı Kars’ta Asfalt deposundaki yangın paniğe yol açtı

Kars’ta Asfalt deposundaki yangın paniğe yol açtı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ta Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü’nün demiryolları kenarındaki asfalt depolarında çıkan yangın şehirde büyük panik yaşattı. İtfaiyenin zamanında müdahalesiyle yangının kontrol altına alınması vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.

Yangın akşam saatlerinde Digor yolu üzeri tren rayları kenarında Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü’nün 4 adet asflaft deposunun birinde meydana geldi. Deponun kaldırılması için yapılan çalışma esnasında kıvılcımla başlaşan yangın ziftin alev almasıyla kısa sürede büyüdü.

Yangın kentin dört bir yanında görülünce halk arasında panik yaşandı. Herkes ne olduğunu anlamaya çalışırken bir yandan da cep telefonlarına kaydetmeye başladılar.

Olayın ardından Kars Belediyesi’ne ait 4 itfaiye aracı olay yerine geldi. Bir yandan çevrede güvenlik önlemi alınırken diğer yandan da yangına müdahale edildi.

Yangının diğer depolara sıçramasını engelleyen itfaiye ekipleri kontrollü çalışmayla yangını söndürdü. Ardından da soğutma çalışmaları yapıldı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.