SON DAKİKA Haber Girişi : 14 Ocak 2020 00:34

Kars’ta firari şahıs jandarmadan kaçamadı

Kars’ta firari şahıs jandarmadan kaçamadı
KAFKAS HABER AJANSI Kars’ta firari şahıs jandarmadan kaçamadı

Kars’ta firari şahıs jandarmadan kaçamadı

KAFKAS HABER AJANSI

Kars Valiliği kontrolünde, İl Jandarma Komutanlığı tarafından Sarıkamış İlçesi Çamyazı Köyünde 19 Mayıs 2019 günü iki aile arasında meydana gelen kasten adam öldürme olayının firari 3 şüphelisinin yakalanması için özel bir ekip kuruldu.

Yapılan titiz planlama takip ve çalışma sonucunda; 07 Ekim 2019 tarihinde firarilerden biri, 08 Ekim 2019 tarihinde de ikinci firari yakalandı ve mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Olayın son firarisini yakalamak için yapılan çalışma sonucu; 11 Ocak 2020 tarihinde son firari şahısta yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili firarda olan şahıs kalmadı. Suça karışan tüm failler adalet önüne çıkarıldı.

Açıklamada, “Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir.” denildi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.