SON DAKİKA Haber Girişi : 25 Aralık 2019 00:37

Kars’ta hırsızlığı özel ekip çözdü

Kars’ta hırsızlığı özel ekip çözdü
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars Sarıkamış İlçesi Uzungazi Köyünde sınırları içinde bulunan haberleşme ve nakil hattında 21 Aralık 2019 günü kablo hırsızlığı meydana geldi.
Kars’ta hırsızlığı özel ekip çözdü

Kars’ta hırsızlığı özel ekip çözdü

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Haberleşme ve Nakil Kablo Hırsızlığı

Kars Sarıkamış İlçesi Uzungazi Köyünde sınırları içinde bulunan haberleşme ve nakil hattında 21 Aralık 2019 günü kablo hırsızlığı meydana geldi.

Kars Valiliği kontrolünde İl Jandarma Komutanlığı’nca oluşturulan özel ekip tarafından yapılan titiz planlama, çalışma ve takip sonucunda; 3 şüpheli şahıs 23 Aralık 2019 tarihinde kestikleri suç unsuru 30 metre nakil kablosu ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli 3 şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

Açıklamada, “Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir.” denildi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.