SON DAKİKA Haber Girişi : 02 Ekim 2018 19:13

Kars’ta kaçak sigara ve içki operasyonu

Kars’ta kaçak sigara ve içki operasyonu
Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından İl genelinde Kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi, suç faillerinin tespiti ve yakalanmalarına yönelik yürütülen çalışmalarda 5 işyerinde kaçak sigara ve

Kars’ta kaçak sigara ve içki operasyonu

KAFKAS HABER AJANSI

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından İl genelinde Kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi, suç faillerinin tespiti ve yakalanmalarına yönelik yürütülen çalışmalarda 5 işyerinde kaçak sigara ve içki ele geçirildi.

Kaçak sigara ve Alkol satışı yapıldığı değerlendirilen 5 ayrı iş yerinde eş zamanlı yapılan operasyonlar neticesinde; toplam 772 paket Gümrük Kaçağı Sigara ve 4,25 litre Gümrük Kaçağı alkol ele geçirildi.

Şahıslar hakkında 5607 Sayılı (Kaçakçılık İle Mücadele Kanunu) Kanuna Muhalefet suçundan işlem başlatılmış olup, tahkikat devam etmekte.

Emniyetten yapılan açıklamada, “İnsan sağlığını tehdit eden her türlü kaçakçılıkla mücadelemizin kararlılıkla devam edeceği, vatandaşlarımızın yapmış oldukları her türlü bilgi paylaşımının titizlikle değerlendirildiği bilinmelidir.” denildi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.