KARS Haber Girişi : 25 Nisan 2020 21:10

Kars’ta karantinaya alınan iki kişiye sürpriz doğum günü

Kars’ta karantinaya alınan iki kişiye sürpriz doğum günü
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars’ta karantinaya alınan iki kişiye sürpriz doğum günü
Kars’ta karantinaya alınan iki kişiye sürpriz doğum günü Kars’ta karantinaya alınan iki kişiye sürpriz doğum günü

Kars’ta karantinaya alınan iki kişiye sürpriz doğum günü

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

İrlanda'dan havayoluyla Kars'a getirilerek Gençlik Spor İl Müdürlüğü yurdunda karantinaya alınan Kızıloluk ile Malta’dan getirilen Veysel Deniz’e sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

İrlanda'dan ve Malta’dan Kars'a getirilen Türk vatandaşları Gençlik Spor İl Müdürlüğü yurduna yerleştirildi. Yurt binasında karantinaya alınan vatandaşlardan Veysel Deniz ve Ahmet Kızılok’a Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde görevli gençlik liderleri doğum günü kutlaması yaptı. Özel kıyafetleriyle Deniz ve Kızılok’u bulunduğu odaların önüne gelen gençlik liderleri pastayı ve mumları hazırladı. Gençlik Merkezi Müdürü Ayhan Yüreğir pastanın üzerindeki mumları yakarak kapıyı çaldı. Kapıyı açınca karşısında özel kıyafetli görevlileri ve ellerindeki pastayı gören Veysel deniz ve Ahmet Kızılok, büyük şaşkınlık yaşadı. Görevlilere teşekkür ederek sürpriz doğum günü kutlamasını unutmayacaklarını söylediler.

Gençlik liderleri, karantina altında olan vatandaşların doğum gününü kutlamaya devam edeceklerini söyledi.

Gençlik Merkezi Müdürü Ayhan Yüreğir, "Bu sıkıntılı günlerde bir nebze de olsa karantina altında olan vatandaşların yüzlerini güldürmek istiyoruz" dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.