EĞİTİM Haber Girişi : 18 Ocak 2020 00:15

Kars’ta karne heyecanı

Kars’ta karne heyecanı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars’ta karne heyecanı
Kars’ta karne heyecanı

Kars’ta karne heyecanı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Valisi Türker Öksüz, Yarıyıl Tatiline Giren Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

Vali Türker Öksüz, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesi üzerine Zübeyde Hanım İlkokulunda düzenlenen yarıyıl karne dağıtım törenine katılarak öğrenciler ile bir araya geldi.

Okul girişinde öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Öksüz, sınıfları gezerek öğrencilere karneleri ile birlikte çeşitli hediyeler takdim etti. Karne dağıtımında öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Vali Öksüz, öğrenciler ile bir süre sohbette bulunarak yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendirmeleri tavsiyesinde bulundu.

Karne dağıtımının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Öksüz; öğrencilerin karne heyecanlarına ortak olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yorucu bir yarı dönem geçiren öğrenciler ile onları hayata hazırlayan öğretmenlerin iyi bir yarıyıl tatili geçirmeleri temennisinde bulundu.

Yarıyıl dönemin emeğinin karşılığının alındığı bu günde velilerin, öğrencileri sadece karne notu ile değerlendirilmemesi gerektiğini belirten Vali Öksüz, öğrencilerden eksik oldukları konularda daha fazla çaba sarf ederek başarılarını artıracaklarına olan inancını vurguladı.

Yarıyıl tatiline giren öğrencilerden 15 günlük tatil süresince yapmak istedikleri aktivitelerden bol bol istifade etmelerini isteyen Vali Öksüz, öğrencilerden ayrıca bol bol kitap okumalarını istedi.

Konuşmasında velilere de seslenen Vali Öksüz, çocukların yarıyıl tatili boyunca istediklerini yapmalarına izin vermelerini isteyerek, onlarla daha fazla iletişim kurmalarını ve onları sistemli ve düzenli çalışmaya yönlendirerek başarılarını daha üst noktalara taşımaları yönünde tavsiyelerde bulundu.

Konuşmasında öğretmenlere hitaben; İnsan yetiştirmek” gibi ulvi bir görev ifa eden öğretmenlere göstermiş oldukları özverili ve fedakâr çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ileten Vali Öksüz, öğretmenlerimizin daha nitelikli bir toplumun inşasını sağlamak ve ülkemizi yarınlara daha güçlü hazırlamak için yaptıkları tüm çalışmaları yürekten desteklediğini belirtti.

Vali Öksüz konuşmasını;  2019-2020 eğitim-öğretim yılı yarıyıl tatilinin hayırlara vesile olması dileği ile tüm eğitim camiası, öğrenci ve velilere sağlıklı bir yarıyıl tatili geçirmeleri temennisi ile sonlandırdı

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.