Kars’ta Metruk Binalar Didik Didik Arandı

Kars’ta Metruk Binalar Didik Didik Arandı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç'ın talimatıyla gece saatlerinde 50 ekip ve 200 personelle metruk binalar didik didik arandı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kent merkezinde gece saatlerinde birçok farklı mahallede bulunan metruk yapılar üzerinde asayiş uygulaması yapıldı.

Soğuk havaya rağmen narkotik, asayiş, çevik kuvvet, özel harekat polislerinden oluşan 50 ekip ve 200 personel ile narkotik köpeğinin de katıldığı denetimde kent merkezinde bulunan tüm metruk binalar ve şüpheli şahıslar ile araçlar üzerinde denetleme yapıldı.

Özellikle eski cezaevi, gar binası, Fevzi Çakmak Mahallesi, Halitpaşa Mahallesi İmar İskan konutları, Sukapı Mahallesinde bulunan kamu ve özel şahıslara ait metruk binalarda uyuşturucu kullanımını engellemek ve suça karışmış kişilerin bu tür binalarda barınmasını engellemek,  metruk binalardaki suç unsurlarının oluşmaması amacıyla geniş kapsamlı olarak çok sayıda polis ekibinin katıldığı denetlemenin sık sık devam edeceği öğrenildi.

Metruk binaların bulunduğu alanlarda yaşayan vatandaşlar ise polis ekiplerinin soğuk havada yaptıkları bu uygulamayı memnuniyetle karşıladı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.