KARS Haber Girişi : 24 Mart 2020 21:14

Kars’ta Oruçoğulları Petrol 500 koli gıda yardımı dağıtacak

Kars’ta Oruçoğulları Petrol 500 koli gıda yardımı dağıtacak
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars’ta Oruçoğulları Petrol 500 koli gıda yardımı dağıtacak

Kars’ta Oruçoğulları Petrol 500 koli gıda yardımı dağıtacak

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Dünyayı saran ve ülkemizde baş gösteren Koronavirüs sağlını nedeniyle evlerinden çıkamayan başta 65 yaş üstü aileler olmak üzere maddi imkansızlık nedeniyle gıda satın almakta zorlanan aileler için Oruçoğulları Petrol Sahibi Ali Rıza Hoşgönüllü önemli bir adıma imza attı.

Oruçoğulları Petrol, yardıma muhtaç aileler için 500 koli gıda malzemesi dağıtacak.  0532 483 80 99 nolu telefonu arayarak kayıtlarını yaptıracak olan ailelere Oruçoğulları Petrol araçları tarafından yardım malzemeleri evlerine teslim edilecek.

Sosyal sorumluluk projelerinde öncülük eden, kentte kazandıklarını kenttekilerle paylaşmasını bilen Oruçoğulları Petrol, Covid-19 vakasında da harekete geçti.

Oruçoğulları Petrol Sahibi Ali Rıza Hoşgönüllü, Devlet-Millet ele ele şiarıyla adım atarak devlet kurumlarına yardımcı olmak, bir kuruluş ve bir vatandaş olarak da sorumluluklarını yerine getirme bilinciyle hareket etiklerini söyledi.

Ali Rıza Hoşgönüllü, “Başta 65 yaş üstü vatandaşlar olmak üzere maddi gücü olmayan ailelerin evlerine yardım kolilerimizi biz teslim edeceğiz. Şu anda 500 adet koli hazırladık. Bunların teslimini bizzat kendimiz yapacağız. Bunun için hazırladığımız araçlarımız evlere giderek kolileri teslim edecekler.” dedi.

Hoşgönüllü ayrıca, “Ülkemizi bu zor günlerde yalnız bırakmamalıyız. Hepimiz birer fert olarak üzerimize düşeni yapmalıyız. Hükümetimizin aldığı kararlara harfiyen uymak zorunda olduğumuz gibi sosyal sorumluluklarımızı da unutmamalıyız. Evde kalarak bu sürece desteğimizi sürdürelim. Bu korona virüsü belasından kurtulana kadar lütfen hepimiz sorumluluklarımızı taşıyalım. Biz Oruçoğulları Petrol olarak böyle bir adamlı vatandaşlık görevimizi yaparken evlerinden çıkamayan ailelerimizin ayağına hizmet götürmek istiyoruz. Bu süreçte 0532 483 80 99 nolu telefonu aramaları ve isimlerini adreslerini yazdırmalarını istiyoruz. Kimse evinden çıkmasın bizler evlerine kolileri ulaştıracağız. ALLAH ülkemizi en kısa sürede bu korona virüsü salgınından kurtarsın. ALLAH herkesin yardımcısı olsun” diye konuştu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.