KARS Haber Girişi : 06 Nisan 2020 09:27

Kars’ta polisler yiyeceklerini sokak köpekleriyle paylaşıyor

Kars’ta polisler yiyeceklerini sokak köpekleriyle paylaşıyor
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars’ta polisler yiyeceklerini sokak köpekleriyle paylaşıyor
Kars’ta polisler yiyeceklerini sokak köpekleriyle paylaşıyor Kars’ta polisler yiyeceklerini sokak köpekleriyle paylaşıyor

Kars’ta polisler yiyeceklerini sokak köpekleriyle paylaşıyor

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars'ta koronovirüs tedbirleri nedeniyle uygulamanın yapıldığı kent giriş çıkışlarındaki kontrol noktalarında emniyet güçleri sokak köpekleriyle yiyeceklerini paylaşıyorlar. Köpekleri elleriyle doyuran polisler çöp atıklarını da topladıktan sonra alandan ayrılarak görevlerine dönüyorlar.

ÖZEL HAREKAT POLİSİ KUMANYASINI SOKAK HAYVANLARIYLA BÖLÜŞTÜ

Kars’ın giriş çıkış noktalarındaki korona tedbirleri uygulamaları bugün çok anlamlı bir görüntüye tanıklık etti. Alanda görevli polisler araçları durdurup kimlik kontrolü ve uyarılarda bulunurken etrafı sokak köpekleri sardı. Bu sırada bir grup özel harekat polisi köpeklere yiyecek getirerek yol kenarında karınlarını doyurmaya başladı. Uygulamayı görüntüleyen gazetecilerin objektifleri bu defa sokak köpeklerini elleriyle doyuran polislere yöneldi.

Polisler büyük bir özveri ve duyarlılıkla yanlarında getirdikleri artan yiyeceklerini köpeklerle paylaşmaya başladı. Ortaya renkli ve duygulandıran görüntüler çıktı. Koronavirüs nedeniyle çevrede yiyecek bulmakta zorlanan aç köpeklerin yemeklerden kapmak için verdikleri mücadele herkesi duygulandırdı.

Duygu yoğunluğunun yaşandığı bu gurur tablosu “Kars polisinden örnek davranış” olarak değerlendirildi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.