KARS Haber Girişi : 05 Haziran 2020 23:27

Kars’ta tatlıcı esnaftan polislere ağız tadında ikram

Kars’ta tatlıcı esnaftan polislere ağız tadında ikram
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars’ta tatlıcı esnaftan polislere ağız tadında ikram
Kars’ta tatlıcı esnaftan polislere ağız tadında ikram Kars’ta tatlıcı esnaftan polislere ağız tadında ikram

Kars’ta tatlıcı esnaftan polislere ağız tadında ikram

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

KÜNEFECİ HASAN USTA’DAN GÖREVİ BAŞINDAKİ POLİSLERE TATLI İKRAMI

Kars’ta koronavirüs salgını süresince yoğun bir çalışma temposuyla çalışan polis ekiplerine tatlıcı esnafından ağız tadında ikram yapıldı. Künefeci Hasan Usta, devriye gezen polis ekiplerine baklaca ikramında bulunarak görevlerinde başarılar diledi.

Ülke genelinde olduğu gibi Kars’ta da yeni tip koronavirüs (COVİD-19) salgınıyla mücadelede Türk Polis Teşkilatı yoğun bir tempoyla çalıştı. Kars polisi de şehrin giriş çıkışlarındaki kontrol noktaları, şehir içindeki devriye görevleri, uyarı ve yardım malzemelerinin dağıtımı olmak üzere birçok alanda görev aldı.  Vali Türker Öksüz’ün talimatları, Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’ın görevlendirmesiyle titiz çalışmalar yürütüldü.

Virüs salgının başlamasından bu yana büyük başarıyla çalışan ekipleri esnaflar yalnız bırakmadı. Künefeci Hasan Usta da polis ekiplerine sürpriz ikramlar yaptı. Atatürk caddesi üzerindeki işyerinde hazırlanan tatlılar görevlerini ifa eden polislere ikram edildi. Leziz baklavalar, alınan koronavirüs tedbirleri ile sosyal mesafe kuralları gözetilerek dağıtıldı. Künefeci Hasan Usta işletmesinin sahibi Hasan Çerkez, yeğeni Zafer Altun ile birlikte tepsilerdeki baklavalarla işyerinin önünde beklemeye başladılar. Cadde üzerinden geçen polisleri gördükçe de yanlarına giderek ikramlarının yaptılar. Devriye gezen polis ve bekçiler, sosyal mesafe ve maske uyarısı anonsu yapanlar, asayiş ekipleri ve yunus polislerine gün boyu tatlı ikramı yapıldı.

Polisler, Künefeci Hasan Çerkez ustaya ikramlarından dolayı teşekkür ettiler. Hasan Çerkez de polisleri çok sevdiklerini, bu yoğun geçen salgın sürecinde canla başla çalıştıklarını ifade ederek görevlerinde başarılar diledi. Hasan Çerkez’in yeğeni Zafer Ultan ise, “Polislerimiz bizim sağlığımız ve huzurumuz için yoğun bir çalışma yaptılar. Bizlerde görevlerinde başarılar dilemek ve görevlerini ağız tadıyla yapmaları için ikram yaptık. Allah tüm polislerimizi korusun” şeklinde konuştu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.