SON DAKİKA Haber Girişi : 01 Aralık 2017 08:14

Kars’ta uyuşturucu operasyonu

Kars’ta uyuşturucu operasyonu
Kars il genelinde sokak satıcılarına ve sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda bir kişi tutuklandı.

Kars’ta uyuşturucu operasyonu

Kars’ta Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde sokak satıcılarına ve sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda bir kişi tutuklandı.

29 kasım 2017 günü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçtan inen şahsın araçtan indiği esnada o sırada elinde bulunan bir maddeyi aracın altına doğru attığı görüldü. Görevlilerce atılan malzeme alınıp incelendiğinde 15 adet fişek halinde ve satışa hazır vaziyette toplam ağırlığı 10,61 gram gelen Bonzai isimli uyuşturucu madde olduğu anlaşıldı. Araç içerisinde yapılan aramada ise uyuşturucu kullanımına yarayan 2 adet cam aparat, uyuşturucu maddenin paketlenmesinde kullandıkları not defterleri ve şahısların üst araması sonucu suç geliri olarak değerlendirilen toplam 1250 TL nakit para ele geçirildi. Aracı kullanan ve yanında bulunan 2 şahıs hakkında TCK-188 (Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti) suçu kapsamında adli işlem başlatıldı. Aracın altına uyuşturucu madde atan şahıs çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak ceza evine teslim edildi. Araç içerisinde bulunan diğer şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Emniyetten yapılan açıklamada, “İlimiz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce il genelinde sokak satıcılarına ve sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik yaptığımız çalışmalarımız demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle ve kararlılıkla devam edecektir.” denildi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) – KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.