Kars Valisi Öksüz; Kars’ı daha yaşanır bir seviyeye getirmeyi amaçlıyoruz

Kars Valisi Öksüz; Kars’ı daha yaşanır bir seviyeye getirmeyi amaçlıyoruz

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Vali Türker Öksüz, belirli periyotlarla gerçekleştirdiği halk buluşmaları kapsamında Yusufpaşa Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Toplantıda mahalle sakinlerine hitaben konuşan Vali Türker Öksüz, Yusufpaşa Mahalle sakinleri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek,  gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini iletti.

Yusufpaşa Mahallesinin sorun ve ihtiyaçlarını yerinde görüp, istek ve şikâyetleri ilk ağızdan dinleyerek gerekli çözüm yollarını üretmek amacıyla bir araya geldiklerini belirten Vali Öksüz, Valilik ve ilgili kamu kurumları olarak sorunların çözümü için imkânlar ölçüsünde gerekli çalışmaları yapıldığını söyledi.

Kars genelinde yapılan mahalle toplantılarında, belediye başkanlığının görev ve sorumluluk alanında olan bazı sorun ve isteklerin ilgili birimler tarafından raporlanarak Belediye Başkanlığına iletildiğini belirten Vali Öksüz, sorunların çözümü noktasında Belediye Başkanlığı nezdinde de çözümü için takipçisi olunduğunu vurguladı.

Kars’ın sahip olduğu jeopolitik ve stratejik önem nedeniyle tarihi boyunca birçok kültür ve medeniyete beşiklik ettiğini ve bu medeniyetlere ait birçok tarihi ve kültürel eserlerin yanında eşsiz doğal güzellikleri ile adeta açık hava müzesi konumunda olduğunu belirten Vali Öksüz, devletimizin de kültür, kış, inanç ve doğa turizmi adına birçok değere sahip olan Kars’a bu bakış açısı ile baktığını ve yatırım ve projelerin bu bakış açısı ile yapıldığını söyledi.

Yapılan yatırım ve projelerin Kars’ı daha yaşanır bir seviyeye getirme, bu şehrin insanların hayatını kolaylaştırma ve şehrin kalkınması için yapıldığını vurgulayan Vali Öksüz, Valilik olarak, kamu kurumları olarak bu doğrultuda çalıştıklarını belirterek, Kars’ın istikbali olan bir şehir olduğunu ve en kısa zamanda hak ettiği gelişmişlik seviyesine ulaşacağını söyledi.

Vali Türker Öksüz, konuşmasının ardından Yusufpaşa Mahallesi Muhtarı Ferit Koç ve mahalle halkına söz vererek mahalle ile ilgili sorun ve taleplerini dinledi, dile getirilen sorun ve taleplerin çözümü için ilgili kurumlara talimatlarda bulundu.

Yusufpaşa Mahallesi halk toplantısına; Vali Türker Öksüz, Vali Yardımcısı Mehmet Zahid Doğu, İl Jandarma Komutanı Hidayet Arıkan, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ile ilgili kurum-kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

  • 7 / 1 Kars Valisi Öksüz; Kars’ı daha yaşanır bir seviyeye getirmeyi amaçlıyoruz 0

  • 7 / 2 Kars Valisi Öksüz; Kars’ı daha yaşanır bir seviyeye getirmeyi amaçlıyoruz 1

  • 7 / 3 Kars Valisi Öksüz; Kars’ı daha yaşanır bir seviyeye getirmeyi amaçlıyoruz 2

  • 7 / 4 Kars Valisi Öksüz; Kars’ı daha yaşanır bir seviyeye getirmeyi amaçlıyoruz 3

  • 7 / 5 Kars Valisi Öksüz; Kars’ı daha yaşanır bir seviyeye getirmeyi amaçlıyoruz 4

  • 7 / 6 Kars Valisi Öksüz; Kars’ı daha yaşanır bir seviyeye getirmeyi amaçlıyoruz 5

  • 7 / 7 Kars Valisi Öksüz; Kars’ı daha yaşanır bir seviyeye getirmeyi amaçlıyoruz 6

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.