EĞİTİM Haber Girişi : 26 Haziran 2020 16:15

Kars Valisi sınava girecek öğrencilere başarılar diledi

Kars Valisi sınava girecek öğrencilere başarılar diledi
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars Valisi sınava girecek öğrencilere başarılar diledi

Kars Valisi sınava girecek öğrencilere başarılar diledi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Valisi Türker Öksüz, bu hafta sonu 27-28 Haziran tarihlerinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sınavına girecek olanlara başarı dileklerinde bulundu.

Vali Öksüz mesajında, “Hedefledikleri mesleğe ulaşmak, üniversite okumak için azim ve gayretle, sınavlara hazırlanan geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin, emeklerinin karşılığını alabilmeleri ve yıllardır edindikleri bilgi ve birikimlerini sınava yansıtarak başarılı olmaları en büyük dileğimizdir.

Öğrencilerimizi ve ailelerini yakından ilgilendiren (YKS) Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın ilimizde huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir ortamda yapılması için Valiliğimizce gerekli tüm tedbirler alınmıştır.

Sevgili gençlerimiz için büyük önem ifade eden ve 27-28 Haziran 2020 tarihlerinde yapılacak olan (YKS) Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na katılacak tüm öğrencilerimize üstün başarılar diliyor, sınavın öğrencilerimize, ailelerine, eğitim camiamıza, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. “ dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.